Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PABLO777

Czy ona jest bezinteresowna?

Polecane posty

Cześć dziewczyny, jest coś co nie daje mi spokoju i chciałbym poznać Wasze zdanie. Otóż od grudnia jestem z dziewczyną, która ma 33 lata, dobrze płatną pracę, mieszka z rodzicami. Ja pracuje, ledwie wiążę koniec z koniec, ale mam za to własne mieszkanie, a w zasadzie połowę dość okazałego domu. Dziewczyna ta co rusz kupuje mu jakieś ciuchy - koszule, bluzy, swetry. kurtki, spodnie z jednej strony fajnie sam bym nie kupił z drugiej niepokoi. Jakiś czas temu zaproponowała mi że dorzuci się do kupna samochodu - nie chciałem się zgodzić ale przekonuje mnie że zbliżają się wakacje samochód będzie potrzebny, poza tym jest w trakcie załatwiania mi pracy w swoim mieście, i planuje wtedy przeprowadzić się do mnie i dojeżdżać ze mną. Na urodziny kupiła mi wypoczynek kwota ok 3 tyś, dzisiaj powiedziała mi że przymierza się do sfinansowania remontu mojej kuchni (kafle, wymiana urządzeń) na który mi nie starczyło już pieniędzy. Powiedzcie czy to normalne, żeby dziewczyna która nie mieszka ze mną, robiła mi takie prezenty? Czy Ona ma w tym jakiś interes czy ja jestem przeczulony?

Gość dsgbdfhgj
Na pewno niema w tym interesu... ale Ty nie powinieneś się na to godzić moim zdaniem

Gość sdsafasdfasdf
Przecież to od razu widać że robi to bo zamierza z Tobą w twojej chacie zamieszkać.

Mówiłem. W rozmowie o samochodzie powiedziałem że za wcześnie na takie gesty to wkurzyła się że podejrzewam ją o to że ''chce mnie kupić''. Przy kupnie sypialni poddałem się - prezent. Remont kuchni tu zapytałem dlaczego to robi odp. chce mieć swój udział. No kurna udział w czymś co nie jest jej?? Ciuchy jak kupuje to już się nawet nie odzywam ale też pytałem na początku dlaczego - odp, była bo chcę byś ładnie wyglądał. Zaznaczam że ja takich gestów co do niej nie mam bo mnie na to nie stać. Nie mogę się zrewanżować może w niedalekiej przyszłości bo załatwia mi prace u siebie. Akceptuje mnie jakim jestem, nic jej we mnie nie przeszkadza męczy mnie to czy nie zaplanowała sobie tego wszystkiego. Czy nie myśli sobie tak: w porządku facet, wykształcony z własnym lokum, będzie gdzie mieszkać, a że prace ma beznadziejną to nic bo nie długo ją zmieni. Robi wszystko by mi ją załatwić - to zresztą też w jej interesie. Jak będę pracował w jej mieście będę dojeżdżał wtedy ona planuje wprowadzić się do mnie i dojeżdżać ze mną . Podejrzane mi to wszystko! Takie ''prezenty''po zaledwie dwóch miesiącach bycia razem?? Ja rozumiem jak się jest długo ze sobą, ma zaplanowaną datę ślubu, a z nami nie wiadomo jak będzie to za krótki czas. Powiem Wam szczerze że zaczynam mieć wątpliwości czy to na pewno uczucia za tym jej sponsoringiem przemawiają . Coraz częściej nachodzą mnie myśli że z jej strony jest to związek z rozsądku. Dziewczyna ma 33 lata, ostatni dzwonek na macierzyństwo jeszcze jakieś 2-3 lata i będzie za późno, poza tym perspektywa ''wyrwania'' się z domu, od rodziców no i nie oszukujmy się w tym wieku trudno będzie jej znaleźć chłopaka, który nie byłby żonaty albo w stałym związku. Martwi mnie to jej ''parcie na szkło'' bo mam wrażenie, że związek nasz potraktowała ona jak interes życia, a prezenty jakimi mnie zasypuje chce mnie zatrzymać przy sobie bym czuł się zobowiązany. Nie wiem może niepotrzebnie się nakręcam.

Gość orzech twarrdy
a Ty dupa jestes, ne masz jezyka w gebie, zeby ustalic zasady? Swoj na swego trafil. Ty masz mniemanie o sobie, zea taka partia a ona ma mniemanie o swoich mozliwosciach, ze taksobie zalatwi...:o

Gość passiflora
kochasz ją albo nie, chcesz z nią być albo nie, zdecyduj, te prezenty są dziwne, nigdy nie kupiłabym facetowi mebli, rany to jakaś psychopatka

Gość marta8888888888888888888888
wiesz tak sobie mysle ze interes to dla niej nie jest ale zapewne szuka juz stabilizacji i widzi w tobie mezczyzne z ktorym by chciała byc do konca zycia , stad zapewne drogie prezenty itp. lecz mimo wszystko ja bym tego nie przyjmowała , co bedzie jak sie pokłocicie ? w trakcie emocji moze ci wszystko wypomniec ,rozne sa sytuacje w zyciu , jak chcesz tego uniknąc to nie pozwol by ci ustawiała zycie

Gość Annahah
masz wyobraźnię ...troche mi cie żal, że taki nie spełniony jesteś :o

a co do samych prezentow widocznie kasa jej łatwo przychodzi i wydaje je lekka reką - domena kobiet niegospodarnych... ;/ Prezentami chce ci zapewne sprawic radość - nie jest to nic złego ale bez przesady , troszke drogie te prezenty skoro nawet nie mieszkacie.. jezeli moge zapytac ile jestescie razem ?

aha 2 mies:P nie doczytałam :O

Gość orzech twarrdy
widac, ze nie jestes przyzwyczajony, ze wszytsko w zyciu kosztuje, bo bys inaczej postawil w miare wczesnie granice trafiles na nawiedzona, szczerze mowiac i teraz sie martw czy sie od niej uwolnisz

Kto wie, może dziewczyna się w tobie naprawdę zakochała i chce stworzyć stały związek. Raczej wątpię że by chciała jakiegokolwiek fajnego, w porządku faceta usidlić. Chociaż.... różni są ludzie http://zdrowieurodamoda.blogspot.com

Gość Też mi interes życia
Planowanie przyszłości z facetem,który nawet o siebie zadbać nie potrafi:O Albo to prowokacja, albo ciapa z Ciebie straszna:O

Gość Tylor Skyler
Tak jak mowisz ona jest dojrzala i chce z Toba cos stworzyc dlatego doklada sie do wszystkiego i kupuje. Ona w Ciebie inwestuje. Jesli chcesz z nia byc- super!!!!!