Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,kjhuygtrty6uo

Groźby

Polecane posty

Gość ,kjhuygtrty6uo

Witam mam problem, otóż jaki rodzaj gróźb internetowych można zgłosić na policję i czy mam szanse ich rozwiazania?

Gość boki poki sroki
imienne graźby

Gość wydaje mi sie ze
każde ! oni dojdą do komputera z którego było to pisane

Gość ,kjhuygtrty6uo
czy jesli dostalem pogrozki na portalu internetowym od osoby fikcyjnej lecz jestem pewny ze jest to osoba z bliskiego mi otoczenia, mogle zglosic to na policje czy jest szansa ze sie tym zajma i czy znajda ta osobe?

Gość boki poki sroki
da się dojść ale psom się nie chce no chyba jak by się wyzwało jakiegoś posła czy cuś

Gość googlepeel
policji to trzeba podac wszystko na tacy bo inaczej sie tym nie zajmą. Przede wszystkim sam ustal IP i zbierz jak najwiecej info o osobie ktora ci grozi, jesli grozby sie powtarzaja to podchodzi tez pod nekanie ale musisz to udowodnic czyli zapisuj wszystko u siebie na kompie. Najlepiej jak pojdziesz na policje z pelna dokumentacją, musza przyjac zgloszenie a jesli sie tym nie beda zajmowac jak nalezy to idz do prokuratury :)

Gość ......................:.....
mozesz z tym isc i powiedziec ze czujesz sie zagrozona ze boisz sie i ze podejrzewasz kogos ale prawda jest ze moze podejma jakies śledztwo ale dopiero jak ktos cie pobija lub cos przejma sie tym bardziej