Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derenndeennnnnn

Kto dobrze umie to przetłumaczyc na Polski?

Polecane posty

Gość derenndeennnnnn

The issue is that I think it is the time in my life to do what is important for me as a private person. That is not the only drawback about this job; right now I am making a bit extra money on my per diems here, and I am relatively free to do research within the academic world. That is unlikely to be possible if I work in the central administration, where you are serving the minister an the whole political system. Some may also think that you are selling your soul when working in the political system. I have, however confidence in my own integrity here, and I think that I would be good in the position. Well, I have not gotten it yet, so right now it is purely academic

Gość paidespać
ja umiem, ale nie chce mi się pisać, spać idę, moze ktoś się zlituje i przetłumaczy, dobranoc :):)

Chodzi o to, myślę, że to raz w życiu robić to, co jest ważne dla mnie jako osoby prywatnej. To nie jedyna wada o tej pracy jest, teraz jestem co nieco dodatkowych pieniędzy na moim diet tutaj, a ja jestem stosunkowo wolne do prowadzenia badań naukowych w świecie akademickim. To jest mało prawdopodobne, aby możliwe, jeśli pracuję w administracji centralnej, gdzie jesteś w służbie minister całego systemu politycznego. Niektórzy mogą także, że sprzedajesz swoją duszę podczas pracy w systemie politycznym. Mam jednak zaufanie do własnej integralności tutaj i myślę, że byłbym w stanie dobrym. Cóż, nie dostał jeszcze, więc teraz ma charakter czysto akademicki nie wiem czy nap. dobrze:)

Gość derenndeennnnnn
Dzięki krwistoczerwona

Gość a co tam niech
Chodzi o to, myślę, że to raz w życiu robić to, co jest ważne dla mnie jako osoby prywatnej. To nie jedyna wada o tej pracy jest, teraz jestem co nieco dodatkowych pieniędzy na moim diet tutaj, a ja jestem stosunkowo wolne do prowadzenia badań naukowych w świecie akademickim. To jest mało prawdopodobne, aby możliwe, jeśli pracuję w administracji centralnej, gdzie jesteś w służbie minister całego systemu politycznego . Niektórzy mogą także, że sprzedajesz swoją duszę podczas pracy w systemie politycznym. Mam jednak zaufanie do własnej integralności tutaj i myślę, że byłbym w stanie dobrym. Cóż, nie dostał jeszcze, więc teraz ma charakter czysto akademicki

Gość WTF???
krwistoczerwona a na jaki jezyk ty to "przetłumaczyłaś"? :D:D lol

Gość a co tam niech
wystarczy wejść w goglle w zakładkę tłumacz?

Gość harmid
krwistoczerwona źle ci to przetłumaczyła. chyba wsadzilas to do translatora. chętnie bym przetłumaczyła bo tekst prosty, ale nie za darmo. co innego jedno zdanie a co innego 10 :P

Gość boki poki sroki
to z translatora google żal mi cię krwistoczerwonaszminka20

Gość a co tam niech
google tłumacz-----taki sam teks to i ja mogłam wkleić..............haaaaahaa

Gość a co z lodem s
A zrobisz mi loda

Gość WTF???
nie pogrążaj sie krwista :D

Gość a co tam niech
jezeli nie w całości spisałaś to czemu jest w słowo w słowo jak moje i te same znaki interpunkcyjne ????????

Gość a co z lodem s
a loda