Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krystian zet

wejdz koniecznie i sam ocen

Polecane posty

spoko ,tylko taki niski ton znaczy cienki taki jak dla dzieci piosenka ale ogolnie mi sie podoba..w ogole to jest fajna piosenka.. nie wiem,czy nie za szybko grasz

wlasnie okazalo sie ze to dla CORCI CZyli super,nie wiedzialam,ze dla dziecka bo do konca nie dosluchalam a tu akurat tak..wiec super trafiles!

spoko ,tylko taki niski ton znaczy cienki taki jak dla dzieci piosenka ale ogolnie mi sie podoba..w ogole to jest fajna piosenka.. nie wiem,czy nie za szybko grasz

Gość ja tylko
jeśli dla corki, to fajnie, no żaden tam niesamowity wykon, ale jeśli córce sie podoba, to najważniejsze :)

Gość ja tylko
a raju, a dla kogo? Mamy, babci? Tylko nie pisz że dziewczyny, bo wtedy takie wykonanie, to hmm, jakby tu napisać żeby Cię nie urazić... zresztą nieważne.

Gość karnawalowa skarpeta
do disco relax moze bys sie nadal

Gość Prrrrrrrrrrr
a dla kogóż to??????????

Gość ja tylko
no to już lepiej, wiadomo przynajmniej że Cię nie zostawi skoro już zaobrączkowana... :D

Gość karnawalowa skarpeta
sprzedaj te gowniane organki i kup sobie jakis mniej wiesniacki instrument - chocby gitare...

Gość ja tylko
Dobra autorze, nie zwracaj na mnie uwagi, bo mnie akurat takie rzeczy, podobnie jak i wiersze itp. nie bawią, więc pewnie dlatego tak reaguję. Myślę że wiele lasek byłoby zadowolonych.

nie jest zle, ale zero romantyzmu jesli dla zony to powinno byc bardziej sentymentalnie,to jest jak dla dziecka wiesz o co chodzi:)