Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariiiizabel

ból jajnika, ciąża?

Polecane posty

Gość mariiiizabel

Powinnam dostać @ trzy dni temu, ale mam nieregularne miesiączki więc się nie przejęłam. Dziś jednak zaczął mnie boleć jajnik (nie tak mocno jak przy zapaleniu, tak trochę) czy to może być wczesny objaw ciąży? Czy któraś z Was tak miała?

Gość mariiiizabel
podnoszę, Dziewczyny pomóżcie

Gość sprawdzone
to moze byc ciąza albo może nie byc

Gość gość
Raczej wydaje mi się że być może torbiel

Gość mariiiizabel
Mania A taki torbiel to się może zrobić tak nagle? Bo w lipcu miałam usg takie dowcipne i wszystko było ok z moimi jajnikami.

Gość gość
Tak Mi się zrobił 4 lata temu i teraz jak byłam w ciąży

Gość mariiiizabel
No trudno to najpierw teścik potem do gina jeśli ból nie przejdzie. Dzięki. Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość chwytaj dzien
Jestem na finiszu ciazy! U mnie bylo tak, ze w dzien kiedy powinnam byla dostac miesiaczki bolalo mnie podbrzusze jajniki i mialam obolale piersi.

Gość mi się podoba
autorko rozumiem,że współzyłaś bez zabezpieczenia w płodne?

Gość mariiiizabel
Piersi mnie nie bolą, brzuch tez raczej nie.Nie czuje się jak przed okresem w sumie. Ok 16 zjedłam obiad i do tej pory mi niedobrze, mozliwe, żebym miała mdłości już po 2 tygodniach od ewentualnego zapłodnienia?

Gość mariiiizabel
mi się podoba Cięzko mi okreslić kiedy mam płodne, bo cykle nieregularne. Do tego problemy z tarczyca, ciężko stwierdzic czy w ogóle owuluję. Tak bez zabezpieczenia- tzn. przerywany, ale to zadne zabezpieczenie. Dodam, ze robimy tak od 3 lat i bez niespodzianek było do tej pory

Gość kkkooookkkkooo
no to chciałam usłyszeć przerywany...hmmm ja go stosowałam przez 5 lat i w ciąże nie zaszłam pomimo stosunków w dni płodne,dodam,że jestem płodna bo mam dzieciątko z pierwszego pełnego zakończenia;) Autorko jak usłyszałam o tym przerywanym to wiesz różnie może być,ale na ciąże się nie nastawiaj..

Gość kkkooookkkkooo
z tymi mdłościami to za szybciutko by było wiesz...U mnie było tak w ciąży:miałam wszystkie objawy jak na @,bolący brzuch piersi ból jajników dosłownie czułam jakie sa duże,.!!ale każda kobietka jest inna,słuchaj jakbyś nie napisala,że to był przerywaniec to byłoby blisko tej ciąży...zrób teścik z porannego moczu no i koniecznie nam napisz.

Gość mariiiizabel
koko Widzisz ja się właśnie tak zastanawiałam ile par tak robi i jaki jest procent nieplanowanych dzidziusiów. Myślałam, że 3 lata to juz dość długo i pewnie musi byc cos nie tak skoro do tej pory nie wpadłam, ale z tego co mówisz mozna jeszcze dłużej :)

Gość mariiiizabel
No też mi się wydaje, że za szybko na mdłości czyli to jednak te pierogi :) Teścik zrobię, ale jakoś tak w tajemnicy przed facetem muszę, bo mi zawału dostanie biedak. W sumie do ciąży mi nie spieszno, bo zaczęłam prace niedawno, no ale jeśli by się zdarzyło to tez fajnie :)

Gość kkkooookkkkooo
noo z przerywanym to ciężko zajść bo to tylko takie gadanie wiesz ludzzie młodzi nie potrafią zakończyć w bezpieczny sposób stąd te wpadki..w związkach z dłuższym stażem to już normalne bo partner wie co robi itp.I jestem żywym dowodem,że jeżeli ktoś umie uzywać stosunku przerywanego nie zajdzie;)

Gość kkkooookkkkooo
i nic z Tobą nie jest nie tak autorko.!!!wszystko w jak najlepszym porządku,Ja zaszłam w 1 cyklu pełnego stosunku także rozumiesz do tego potrzebna jest yyyy....sperma:)

Gość mariiiizabel
Też mi się tak wydaje, że te wpadki z przerywanych to tak nie do końca są z przerywanych. No czyli wychodzi na to, że w ciąży raczej nie jestem a tylko sobie jajnik zaziębiłam... Raz bez rajstop pod spodniami wyszłam, raz... :(

Gość mariiiizabel
Czy nie jest nie tak to dowiem się jak się zacznę starać :)

Gość kkkooookkkkooo
dokładnie dopiero po 1 roku PEŁNYCH stosunków możesz pomysleć że coś nie tak.Ale to i tak nic innym potrzeba 1 cykl innym 2 lata no różnie to... Z przerywanego się zachodzi jak chłopakowi się "popuści"zdarza się oczywiści ale niestety takowym stosunkiem niemożna nazwać przerywanego dlatego to nie jest dobra forma antykoncepcji bo to różnie może być:)

Gość kkkooookkkkooo
mogłaś od razu napisać,że przerywaniec;)

Gość mariiiizabel
No tak ja wiem, że nawet dwa lata można się starać nawet jeśli wszystko jest ok z obojgiem partnerów. Tylko, ze u mnie ta tarczyca cholerna... W sumie to nawet lepiej, że to raczej nie ciąża teraz, bo lekarz odradzał. Dzięki za rady koko, dobranoc :)

Gość kkkooookkkkooo
masz rację najpierw uporaj się z chorobą,zeby nie było problemów później.Powodzenia i dobranoc:)

Gość mariiiizabel
Nie chciałam pisać, że przerywaniec, bo się bałam, ze mi ludzie pojada, że to żadna metoda i że głupia jestem i pewnie w ciąży :)