Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość >!>!>!

wyjechalam i co dalej?

Polecane posty

Gość >!>!>!

pewnego dnia dostalam wspaniala oferte pracy, w ktorej moge sie rozwinac, ktora daje mi perspektywy na przyszle, spokojne, unormowane zycie - ceną bylo pozostawienie swojego zycia dotychczasowego. Zostawilam niemalze wszystko: dom, rodzine, ale takze i milosc. Uzgadnialam z nim moj wyjazd, i w zasadzie pomogl podjac mi decyzje. Obiecywal ze jakos to bedzie, ze bedzie czekal bo mnie przeciez kocha, stwierdzil ze jest to szansa ktorej inni moga mi pozazdroscic a nawet o takiej pomarzyc ze przeciez glupio byloby z niej nie skorzystac. Pieknie bylo do momentu kiedy nie wyjechalam.... juz po kilknastu godzinach dostawalam telefony i smsy ze to koniec, ze to wszystko nie ma sensu.... Wrocilam na dwa tygodnie zeby obgadac cala ta sytuacje (w koncu sama decyzji nie podjelam). Skonczylo sie upojna noca. Ale co dalej? Czuje sie totalnie odizolowana, czuje sie jak rzecz ktora on pomiata. Kiedy ma czas napisze do mnie, kiedy go nie ma - ide w zapomnienie, jestem zabawka, ktora wyciaga wieczorami, ktora w pelni manipuluje. Czy cena wyjazdu byla tego warta? Czy teraz wlasnie wychodzi, ze tak naprawde on mnie nie kocha i chyba nie kochal.... ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować