Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kO.S.mitka

20stka zero doświadczenia

Polecane posty

Gość kO.S.mitka

mam 20 lat i zero doświadczenia z facetami :( nawet nie byłam na randce :( czuje sie jak ostatnia kosmitka. i nie wiem co jest nie tak bo czesto slysze komplementy wiec chyba jakims strasznym pasztetem nie jestem ;( pomocy...

Gość randkowicz82
i czego oczekujesz? przeszkolenia?

Gość Pawelek z sasiedztwa
Ogol wlosy lonowe , wsadz reke w majty i szybkim ruchem daj powachac ja jakiemus facetowi . Skuszony ferociponami , zrucha cie jak stoisz.

Gość kO.S.mitka
bardzo śmieszne. mógłby się ktoś poważnie, życzliwie wypowiedzieć?

Gość Ja mam to samo, też 20 lat
W sobie miałam jedynie dildo i wibrator. T_T Jestem ładna, ale nie mam śmiałości do mężczyzn.

Gość Marzennulla
Nic na siłę. ;] Mam koleżankę, która ma również 20 lat i również nie ma chłopaka ale ona nie robi z tego tragedii. Cieszy się życiem, ty też się zacznij cieszyć bo facet to jeden meggaaa problem. ;]

po prostu badz soba, usmiechaj sie do ludzi, nie boj sie rozmawiac..dbaj o siebie a facet sam Cie zauwazy..przeciez Ty za nim biegac nie bedziesz bo faceci zazwyczaj tego nie lubia...wola sami sobie zdobywac kobiety...masz przyjaciol wiec nie siedz ww domu tylko wyjdz gdzies do pubu, do dyskoteki czy gdziekolwiek a zobaczysz ze to tylko kwestia czasu i facet sam Cie znajdzie :) pozdrawiam :)

Gość rrrrrrrrr
prawiczków walących konia u nas dostatek teraz czas na klub masturbujących się dziewic

Gość rrrrrrrrr
kO.S.mitka jesteś tam jeszcze?

Niestety nie lubię dyskotek.

A jakieś inne miejsce? Dużo się uczyłam i stąd teraz jest jak jest...

Nikt nic nie doradzi?

Gość wczasowniczka
Moze zapisz sie na jakies zajecia z tanca albo na kurs nie wiem, hiszpanskiego :) Tam tez mozna poznac ludzi, otworzyc sie.

Gość agrist
za miesiac tez mam 20 lat i tez nie miałam zadnego faceta i nic jestem złamamna i ciagl mam depresje

Gość kO.S.mitka
jestem. chodzę ciągle na różne zajęcia dodatkowe, ale niestety mieszkam w londynie i tu najwyraźniej ciężko kogoś porządnego poznać ;/ bo same oblechy się do mnie kleją. a jak fajny facet to zaraz się okazuje że zajęty albo zdepresjonowany albo bi albo coś ;/;/;/

Gość kO.S.mitka
w sensie takim że wszyscy liczą na szybki numerek. to jest niestety miasto gdzie nie ma żadnych granic, w żadnej dziedzinie życia. Nie jest to tylko moja opinia.

Gość kO.S.mitka
Lecę, jakbym był Superman'em - nie wiem, czy to po prostu dlatego, że ananas pcha mi się miedzy szczęki i daje wrażenie, że już jestem na szczycie.

Gość Rocco Invades Poland
Ja was mogę wyruchać charytatywnie jak znajdę trochę czasu.

Gość wanna be your victim
ja mam 22 i mialam tylko jednego partnera z ktorym uprawialam sex, juz pol roku nie jestesmy razem, i tak sie zastanawiam czy isc z kims na calosc, ale nie wiem czy bym potrafila, tak bez milosci....

Gość wanna be your victim
wszyscy kolesie ktorych spotykam chca wlasnie tylko sexu, a ja nie jestem dziewczyna na jeden raz i tak sie mecze wiec moze zaczne szalec w koncu

ja mieszkam w Anglii i poznalam tutaj wielu wspanialych chlopakow....spodobalam sie jednemu, drugiemu ale co z tego jak mam chlopaka i chce z nim byc....dziewczyny chyba macie klapki na oczach przeciez tylu wspanialych facetow kreci sie doslownie wszedzie! wystarczy sie usmiechnac i nie strugac slodkiej idiotki....tez cale zycie sie uczylam i najwazniejsze byly dla mnie ksiazki ale w koncu swojego mezczyzne znalazlam...poznalismy sie na imprezie u znajomych :) to ze poznasz faceta na dyskotece nie znaczy ze jest gorszy od innych..nie mozna szyfladkowac ludzi! to ze czlowiek chce pojsc na dyskoteke tzn. ze jest gorszy? ja lubie dyskoteki i naprawde mozna tam poznac wartosciowe osoby :)