Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wywieziemy Jagnę?

kto z was zna Chłopów? zbiorowa nienawiść...

Polecane posty

Gość wywieziemy Jagnę?

tak jest pewien typ kobiet, ktore nie podarują nawet staremu dziadowi, ktore nie podaruja nikomu, kiedys sie z nich smialam, teraz gdy patrze na swoja rodzine, to zaczynam myslec, ze rozumiem spoleczenstwo wywiozlo Jagnę na kupie nawozu:( czy wam jakiś babsztyl rozwalił malzenstwo?

Gość kpax
To ja powtórze za mojom ulubioną psychomitolożkom;) (Kasiom Miller;) nie bój siem złości,życia ..wogóle wiela rzeczy siem nie bój ...ale głupoty,nienawiści ,baranów działajoncych stadnie buj siem okrutnie.

Gość wywieziemy Jagnę?
Co ja pierdole. Nie moge w to uwierzyc.

Gość antyjagna:)
a jak ochronic rodzine?

Gość kpax
"zbiorowa nienawiść..." a ze zbiorowych seansów to i tak najfajniesze som łancuchy pokoju,zbioroowe bicie ginesa w zośkę(taka gra)zbiory biilioteki narodowej som tez całkiem ,całkiem ...zresztom co kraj to obyczaj Swingersi powiedzom że liczom siem tylko zbiorowe roz-biory ...czlowiekowi trudno dogodzić;)

Gość oooooooooooooooooooooooppppppp
nie moge wyjsc z podziwu jakie niektore baby sa durne. Kto ci idiotko przysiegal wiernosc? kochanka czy mezulek? to miej pretensje do mezulka, ze chce dymac na boku, ale durne cipy jak ty tak sie boja zostac same ze jak im maz pluje w twarz to udaja ze deszcz pada i wszystko chlopu wybacza, byle tylko miec przy sobie jakiegos samca, bo same by 5 miniut nie przetrwaly.

Gość antyjagna:)
wyzywac mozesz te laske z lustra siebie naprzeciw, jak wyciskasz kroste albo ogladasz koronke srebrna na swojej przedniej jedynce a tak w ogole to sa kobiety ktore nie podaruja i sie beda mscily ja rodzine mam i zastanawiam sie co byloby gdyby ktos rozwalil moje zycie

Gość dlaczego dałyscie się wkręcić
że to kobieta rozwala ci małżeństwo, rodzinę? Same sobie to robicie? Obwiniacie się, że to kobiety są winne zdrady? To mąż jest winien, skoro miał żonę a szukał kochanki. To on przysięgał ci miłość a nie kochanka...