Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KX-F

zakończyłam znajomosc ale nie ukrywam ze cierpie:-(

Polecane posty

Gość KX-F

Facet mna manipulował.Trwałam w tym z nadzieja ze jednak darzy mnie uczuciem.Niestety nie szło to w parze z czynami.Niejednokrotnie sprowadzała mnie na ziemie ze tylko sie kumplujemy,i ze mnie nie kocha.Czasami był czuły i troskliwy i ta postawa mnie myliła.Myslałam ze jenak cos miedzy nami jest.Boje sie smotnosc,ale co tam...ten zwiazek to własciwie była samotnosc.odzywał sie do mnie tylko wtedy jak on miał ochote.Nienarzucałam sie bo wiem ze kazdy potrzebuje troche luzu,ale to nie jest tak do kónca.Nic nie mogłam zaplanowac bo nigdy nie wiedziałam czy przyjdzie czy nie.Rozumiem ze praca i inne sprawy,ale kiedys miał czas na napisanie sms w ciagu tygodnia.teraz od dłuzszego czasu to było tak ze odzywał sie tylko w sobote jak sie nudził.Kiedys chodzilismy na spacery do kina do znajomych.teraz to tylko przychodził do mnie do domu posiedziec,wypic kawe czy drinka,a potem pytał czy pójde do niego.Chodziłam jakis czas(seks) ale w któryms momecie powiedziałam ze nie bedzie seksu skoro tylko sie kumplujemy.Cos tam próbował zabiegac i starac sie bardziej ale to raczej chyba tylko dla tego ze anuż ja zaciagne do łózka.Nie ukrywam ze obdarzyłam go uczuciem ale to nie mam sensu skoro jestem tylko kumpela.

Gość KX-F
Teraz rusze na ulice i zrobie loda pierwszemu lepszemu...

Gość Pseudonim-anonim
zrobiłaś dobrze.To normalne za to on okazał się typowym dupkiem.Nie ma czego żałować.Przypomnij sobie ile złego w tym było i od razu poczujesz się lepiej lub zezłościsz na gościa.Za wiele dziewczyn nie rozumie,ze samotność w związku jest gorsza niz cokolwiek innego

Gość KX-F
Pewnie masz racje ze zrobiłam dobrze bo co to za zwiazek gdzie jedna strona tylko mysli o sobie

Gość KX-F
8.49 o lodzie to podszyw,ale dziekuje za wpis

Gość KX-F
8.57 tez podszyw co sie kurcze dzieje???

Gość KX-F
W duchu licze ze moze za teskni a ta przerwa moze mu uświadomi ze moze jednak było to uczucie,ale niewiem czy jak by znowu zaczoł zabiegac to czy nie bedzie to znowu manipulacja.bede jednak pamietac o tym ze mówił wczesniej ze nic nie czuje i ze jestem tylko kumpela.szkoda bo to porzadny facet,ale jak trafiłam na niego to i na innego tez trafie.

Gość KX-F
to fajnie ze cie bawie podszywie jest mi niezmiernie miło..

Gość KX-F
Milo mi cie poznac. Jak masz na imie?

Gość ave cezarrr
zabezpiecz nick hasłem to podszywu nie będzie..... jak zdążysz :P kafe bywa WREDNE!!!:P

Gość KX-F
jak mu to sprawia przyjemnosc to niech se popisze....

Gość Pseudonim-anonim
KX...Jak koniec to koniec a nie jakieś idiotyczne furtki i tłumaczenia gościa.Będziesz kretynką dając mu szanse,kktórą miał w d...

Gość sposób jakiego nie było
siema! wpisałem na google:"metoda na oszukanie ruletki" wyświetliła się strona z systemem. Myślicie, że to działa? zarejestrowałem się w kasynie i na razie wchodzi, ale gram na nieprawdziwą kasę. chyba wpłacę. Spróbujcie i Wy!

Gość ave cezarrr
Dla własnego dobra- nie wracaj do TEJ znajomości. A że cierpisz, że boli? jak kochasz to musi boleć :P Wszystko jednak mija i ból z CZASEM też minie :)

Gość KX-F
Ja to wszystko niby wiem,ale wiecie jak to jest...serce ma swoje racje,których rozum nie zna... Wiem tez ze minie troche czasu a on zacznie dreptac koło mnie ,ale musze byc konsekwentna...

Gość KX-F
Jakis czas temu skorzystałam z wrózki,wyszło ze zakończe znajomość,a facet jednak bedzie zabiegał bo zrozumie ze jednak chce byc ze mna.Zakończy sie tao małzeństwem hihih,ale niewiadomo czy własnie to ta znajomość hihihi

Gość KX-F
A teraz zeby w sciane i huj.

Gość telebim
nie ty jedna i nie ostatnia...nietety!! Tak to jest w kumpelstwie czy przyjażni miedzy facetem i kobieta. Widocznie nie jestes ta osoba która mógłby pokochać i tego nie zmienisz.szkoda sobie zawracac głowe i marnowac czas,bo jesli do tej pory nie pokochał to juz nie pokocha.W czasie rozłoki moze stwierdzic ze mu Ciebie brakuje,bo sie pewnie przyzwyczaił do twojego towarzystwa,było mu dobrze dlatego tego nie zmieniał.Tak jak piszesz moze jeszcze krążyć bo lepiej mu bedzie odzyskac ciebie niz szukac czego innego,ale to twoja decyzja czy w to wejdziesz.

Gość KX-F
Czasami sie tak zastanawiam czy warto czekac na jakąs ulotna miłosc która i tak z czasem zmnienia sie w przyzwyczajenie,ale z drugiej strony każda z nas czce byc adorowana,zeby facet sie o nas troszczył,zabiegał,zaskakiwał itp ale to wszystko bierze sie z uczucia,W kumpelstwie sa to rzeczy zbedne!kumplujesz sie tylko i tyle..

Gość telebim
On tez pewnie czeka na ta ulotną miłośc,a te czekanie umilał sobie twoją osoba.Przykre ale taka prawda..

Gość łaniaaaa
"Chodziłam jakis czas(seks) ale w któryms momecie powiedziałam ze nie bedzie seksu skoro tylko sie kumplujemy.Cos tam próbował zabiegac i starac sie bardziej ale to raczej chyba tylko dla tego ze anuż ja zaciagne do łózka.Nie ukrywam ze obdarzyłam go uczuciem ale to nie mam sensu skoro jestem tylko kumpela." sorry ale nie rozumiem takich zachowan....albo jestes z kims w zwiazku i kochasz i sie bzykasz albo nie jestes i tylko chcesz bzykania i tyle a miłosci nie ma w tym. Ja tak zawsze robiłam ...to lub to.... nic po srodku. Z góry wiedziałam juz czego od faceta chce i tyle.

Gość KX-F
Ja traktowałam to jak związek i dlatego chodziłam z nim do łóżka.Na poczatku nie wiedziałam ze chodzi mu tylko o bzykanie.Był dobrym aktorem dawał mi wszystko czego jako kobieta potrzebowałam,tym spowodował ze zaczeło mi na nim zalezec.To były takie własnie randki na których człowiek sie poznaje,a z czasem zakochuje.Jak mnie zdbył to potem jednak zaczeło sie to zmieniać,myślałam ze to chwilowe,ze jak kazdy facet potrzebuje tez troche wolności.zrobił sie dystans miedzy nami,zaczełam sie wtedy zastanawiac o co chodzi.Zaczełam pytac,dostawałam odpowiedzi.Stwierdziałam ze skoro to tylko kumpelstwo to OK ale bez seks bo dla mnie to nie sport.Wtedy zaczoł znowu te swoje gierki ale i tak do łózka z nim nie chodziłam.Wczoraj doszłam do pewnych wniosków i postanowiłam zakończyc ta znajomosc bo chce czegos innego niz spotkań w wekend jak sie mu nudzi.

Gość KX-F
Musze znalesc se nowego fleta...

Gość KX-F
podszywie...ja nic nie musze....

Gość fajny związek to super
sprawa bo doładowuje cie pozytywnie zaspakaja seksualnie i czujesz sie dobrze radośnie nawet jak zdarza się jakaś kłótnia czy drobne nieporozumienie to szybko sie sprawa wyjaśnia ....... jeśli natomiast będąc w związku czujesz ze czegoś ci brakuje czy to czułości seksu bliskości drugiej osoby i ogólnie biorąc czujesz sie zle nie komfortowo to znaczy ze zwiazek jest toksyczny lepiej zakończyć to jak najszybciej to co facet mówi czy stara sie ci wmówić jesli jest sprzeczne z tym co odczuwasz z tym co czujesz najczęściej to znaczy ze facet ma jakies problemy z psychiką chce cie uzależnić emocjonalnie manipuluje tobą wtedy lepiej jak najszybciej spieprzać od takiego fagasa choć przez jakiś czas będzie ci czegos brak i będziesz cierpieć w zależności ile zdążył cie uzależnić od siebie na ile cie zmanipulował

Gość KX-F
fajny związek....dokładnie TAK wtedy dostajesz skrzydeł,masz chęci do zycia i równiez dla partnera robisz to czego on oczekuje. Mnie ta znajomość uskrzydłała na samym poczatku.Od pewnego czasu była to jednak męczarnia,ciągłe rozmyslanie,ciagły brak tego czego chciałam ..bliskosci,troski,zainteresowania.Była tylko nadzieja ze to sie zmieni,ze to chwilowe,ale otworzyłam szeroko oczy i teraz góre nad sercem wzioł rozsadek ze nie ma co tego dłuzej ciągnąć skoro mnie to rani i dołuje,. Niby lepszy kupel od samotności,ale mnie to ogranicza w poznaniu kogos dla którego bede kims wiecej niz tylko kolezanka.

Gość Mała misia:)
autorko a ile ty masz lat?

Gość KX-F
a jakie to ma znaczenie?

Gość kX-F
właśnie napisał mi sms ...znowu mamy humorki hihih... Co za palant!!!