Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do śmiechu

Pomóżcie mi, błagam..

Polecane posty

Gość nie do śmiechu

Wiem, że były milony takich tematów, ale poważnie potrzebuję pomocy. Za jakieś 4-5 dni powinnam dostać okres, 8 dni temu uprawiałam sex z chłopakiem (było zabezpieczenie, ale doszedł we mnie! :o) i już pół godziny po sexie bolały mnie sutki i ogólnie piersi i bolą do tej pory. Obawiam się ciąży. Mam 17 lat, on 18 i jest odpowiedzialny i mnie uspokaja, że sobie poradzimy. Tyle, że lepiej by było dla tego dziecka gdyby to jednak była pomyłka i nie byłabym w ciąży, bo chciałabym mu coś zapewnić a raczej nie mogę. To było z naszej strony nieodpowiedzialne, ale niestety za błędy się płaci i już nic nie poradzę. I zwracam się z taką prośbą, bo az boję się robić testy.. (oczywiście zrobie) czy jest duża możliwość że jestem w ciąży?

"i już pół godziny po sexie bolały mnie sutki i ogólnie piersi i bolą do tej pory." ciąża ekspresowa... już pół godziny po stosunku masz objawy!! w tym tempie urodzisz za 3 mies gratuluje :o

Gość jajajajajjajjaaja
jakie zabezpieczenie było?

Gość premieróweczka
Bolą cie piersi bo okrres niedługo dostaniesz...Prawdopodobieństwo że jesteś w ciązy jest nikłe...a po za tym za wcześnie na jakiekolwiek objawy. Uspokuj sie.

Gość nie do śmiechu
meaaa po prostu się denerwuje, dla mnie to też dziwne było że tak szybko ale napisałam zgodnie z prawdą skoro chcę dostać właściwą podpowiedź. Zabezpieczaliśmy się prezerwatywą. :o

Gość jajajajajjajjaaja
no to jak była prezerwatywa to jaki prolbem?

Gość oslosjana
a mnie się wydaje, ze masz 13 lat

Gość nie do śmiechu
Mogła pęknąć... Też się tym staram uspokajać, że była i w ogóle, ale przedwczoraj i przed przedwczoraj miałam mdłości... chociaż to mogło wynikać z tego, że zjadłam coś co mi zaszkodziło ( na początku od razu każdy mi powiedział że to przez to co zjadłam bo ponoć było niezbyt świerze) ale po czasie jakoś już chyba ze stresu zaczęłam sobie wmawiać.

Gość jajajajajjajjaaja
mogła pęknąć? nie wiesz czy pękła? przecież to widać od razu

Gość nie do śmiechu
oslosjana - być może nie jestem aż tak dorosła jak wg ciebie 17 latki, ale zwyczajnie się boję a ty nie pomagasz, zero zrozumienia

Gość nie do śmiechu
jajajajajjajjaaja - w takim razie mnie uspokoiłaś, to był praktycznie mój pierwszy raz, nie jestem doświadczona nie wiem.. myślałam, że może nie zauważyliśmy.

Gość sedesedes
Dziewczyno jak nie chcesz mieć dzieci to przestań uprawiać seks a nie teraz schizujesz! Zwłaszcza jeżleli prezerwatywa stanowi dla ciebie zbyt małe zabezbieczenie! Uprawiając seks trzeba mieć świadmość konsekwencji a nie uda się albo nie uda, tak to w totolotka możesz grać!

Gość oslosjana
to może nie uprawiaj seksu, bo co m-c bedziesz mieć takie watpliwosci :o

Gość hcsks
Następna która nie dorosła do sexu:/

Poprostu sobie wkręcasz i tyle. Jak prezerwatywa pęknie to widać to. Objawy ciąży nie występują tydzień po zapłodnieniu. Ja pierwsze objawy miałam w 8 tygodniu ciąży!Poczekaj do miesiączki i nie denerwuj sie bo nerwy sprawią,że miesiączka się opóźni. Po terminie miesiączki zrób test. Pomyśl o innym zabezpieczeniu np. o tabletkach.bo jak będziesz fiksować co miesiąc to w głowę dostaniesz.

Gość nie do śmiechu
ludzka znieczulica... kiedyś jak będziecie potrzebować pomocy to wam też może nikt nie pomóc i zobaczycie jak to jest, nie pamiętacie jak to jest być w moim wieku i tyle. jak tak bardzo was to irytuje to się nie wypowiadajcie.

Gość jajajajajjajjaaja
no przecież Ci pomagamy!

Gość nie do śmiechu
Chciałam podziękować jajajajajjajjaaja i Masi 26 :) Dziękuję za pomoc, uspokoiłyście mnie.