madelajna 0 Napisano Luty 17, 2011 witam, Drugi miesiąc przyjmuje tabletki antykoncepcyjne Marvelon, od samego początku pobolewał mnie dół brzucha i prawy jajnik. Myślałam, że organizm się przyzwyczai i będzie coraz lepiej. Dodam, że w 7 dniowej przerwie pobolewanie zniknęło i przez pierwszy tydzien drugiego opakowania też był nie obecny. Teraz pojawiły się dokładnie dzisiaj lekkie zabarwienia krwi w śluzie (obecny on był z porannym pierwszym moczem, na chwilę obecną go nie mam) dodam również że przy współżyciu partner nigdy nie skonczył we mnie. Czy to mogą być objawy ciąży? Czy moze wraca nadżerka którą leczyłam rok temu? dziękuje z góry za odpowiedzi. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu niema wrózek Napisano Luty 17, 2011 kolezanko idz do lekarza jak masz jakies watpliwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grazkatoja Napisano Luty 17, 2011 Plamienia są normalne w pierwszych trzech miesiącach przyjmowania pigułek, to skutek uboczny, który później mija. A jeśli bierzesz tabletki zgodnie z ulotką, to w ciąży nie będziesz, nie ma takiej opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach