Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliczny rudzielec.

Piękna do lata. Kto ze mną?

Polecane posty

Gość śliczny rudzielec.

Ja mam kilka tanich sposobów których używam od kilku dni: Peeling kawowy- robię sama i nigdy już nie kupię w sklepie. Ujędrnia i wygładza- mówią, że i odchudza, ale za krótko używam, zeby zauważyć. :P Jajko na włosy Piwo na włosy cytryna na dłonie Ogórek na oczy Płatki owsiane na twarz Poza tym masuję ciało masażerem drewnianym i od kilku dni wzięłam się za siebie- ćwiczę po 30-40 minut dziennie, kręcę hula hop i takie tam. Efekty już widać. skóra na boczkach jest napięta bardziej (jestem po porodzie 4 miesiące i skóra jeszcze nie wygląda jak powinna) Która z Was postanowiła zabrać się za siebie żeby do wakacji lśnić na plaży ? :)

Gość hihiih
wszystko ok tylko, ze piwo do gardzieli, jajko na patelnie a cytryna do herbaty :P

Gość śliczny rudzielec.
No niby tak :P Nie odmawiam sobie niczego a co zostanie to na włosy, na dłonie i na twarz :P:P

kiedys zrobilam sobie peeling kawowy. Myslałam ze zwymiotuje to po pierwsze, a po drugie mąż miał ze mnie niezły ubaw przez następne 2 miesiące :o He, he, he. Powodzenia :) obyś lśniła na plaży ;) ja niestety będę musiała zapierdalać w wakacje i nie będzie czasu na wylegiwanie się :D

Gość śliczny rudzielec.
Nie szkoda bo nie ja je piję :D Jestem matką karmiącą- piwo odlewam z kufelka męża :D

Gość pips ewakuacja
"kiedys zrobilam sobie peeling kawowy. Myslałam ze zwymiotuje to po pierwsze, a po drugie mąż miał ze mnie niezły ubaw przez następne 2 miesiące " dlaczego miałabyś zwymiotować? nigdy nie robiłam sobie tego pillingu i jestem zaciekawiona. z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.

Gość pips ewakuacja
aaa, to może rzeczywiście dlatego. dzięki w każdym razie za odpowiedź. :)

Gość śliczny rudzielec.
Peeling kawowy ja robię tak: 5 łyżek najtańszej kawy za 3 zł (taka mielona) + dwie łyżki wody+ płyn do kąpieli/żel pod prysznic i wcieramy. Można też zrobić z oliwką, oliwą z oliwek żeby nawilżyć skórę. Ja po peelingu bez oliwki wcieram balsam. Jakis zwykły nawilżający. Jak ktoś chce można dodać łyżkę cynamonu albo zaparzyć tą kawe przed zrobnieniem żeby kawa zmiękła. Niby jest łagodniejszy i można też na twarz. Zrobiłam go bo wyczytałam w sieci mnóstwo opinii zadowolonych kobiet. Zawalcza celulit. Kofeina ma właściwości spalające tłuszcz czy coś takiego :D W necie jest dużo artykułów o tym :) Warto poczytać.

Gość śliczny rudzielec.
Koktajl Mleczny. no pewnie że piwo. Sprawdzony sposób naszych babć :P Dużo się naczytałam o tym i nic nie tracę jak kilka razy spróbuje. Tak, mąż wie że płukał włosy jego piwem i strasznie go to bawi. Mimo wszystko zamierzam kontynuować :P

Gość śliczny rudzielec.
płukam*

Gość śliczny rudzielec.
Koktajl Mleczny. Ja: Nie palę już 567 dni (+ 20g29m35s). Ilość niewypalonych papierosów: 6814. Będę żyć dłużej o 52 dni (+ 01g16m42s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2725,69 zł! Robiłam maseczkę z piwa dwa razy. Włosy są bardziej lśniące i tak jakby troche cięższe. W sensie, ze nie puszą się. :P

Gość kaRinKa_
kupować inną kawę "z fusami " niż piję żeby sobie peeling zrobić? - niee to co jest w szafce biorę i nie trzeba się wystawiać na widok partnera z fusami na twarzy od razu - nic dziwnego że mąż cię wyśmiał co do samego peelingu kawowego - nie kupię już więcej żadnego peelingu w sklepie - jest rewelacyjny jajko na włosy - też świetnie działa - zapach ciepłego żółtka jest jednak dla niektórych nie do zniesienia