Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiki4424

Boli. !

Polecane posty

Gość Wiki4424

Hej , Mam problem ... zzrobilam druga dzirke w uchu na koniec pazdziernika do tej pory leci z niej ropa, krew , i strasznie boli ... z pierwsza mialam tak samo gojila mi sie pol roku ... moze ktos z was ma albo mial kiedys taka sytulacje i wie co zrobic ze by sie szybciej zagoilo . z gory Dziekuje. ; )

Gość Izld
Idź z tym jak najprędzej do lekarza, bo może sie okazać, że przebiłaś jakąś chrząstkę... Ciągłe ropienie może spowodować jakiś stan zapalny i mieć poważne konsekwencje. Ja również robiłam drugi kolczyk i miałam taką samą sytuację, poszłam do lekarza i kazał mi go wyciągnąć, bo doszło do tego, że spuchło mi ucho.

Gość lepiej fiolet
mi długo goiła się dziurka w pępku i w końcu poszłam do apteki i wyprosiłam u farmaceutki detreomycynę- jak ręką odjął po tygodniu wszystko było pięknie zagojone :)

Gość Wiki4424
Tylko ze ja nie robilam jej sama tylko bylam u kosmetyczki

Gość izabelcia1979
wszysto jedno czasami nawet dyplomiowanej kosmetyczce moze coś nie pójść,łyknik coś przeciwzapalnego może ptralkginę to od razu ból uśmierzy i biegiem do lekarza-a szczepiłaś się przeciw tężcowi?

Gość chochliczek11
Mogło ci się zakazic bakteryjnie, jak pisze izabelcia, każdemu może zdarzyć się błąd. na ból doraźnie weź jakąs etopirynę czy coś, ale najlepiej pokaż to lekarzowi

Gość Wiki4424
Ale wlasnie nie wiem czy mam isc od lekarza czy co , bo z 2 pierwszymi bylo tak samo gojily mi sie pol roku , moze poporsty przetre spirytusem , ale ok pojde tez n=do lekaza . Dziekuje za pomoc

Gość izabelcia1979
może tobie z natury żle goją się rany,sam spirytus nie wystarczy,tam jest rana ,piszesz że strasznie boli a tabletki tylko uśmierzą ból muszisz się pokazać lekarzowi-daj sobie ulrzyć