Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyt pyt pyt

hej powiedzcie mi czy jest to mozliwe

Polecane posty

Gość pyt pyt pyt

zeby paczka zaginęła na poczcie? sytuacja wyglada tak że na jednym z portali gdzie mozna wymieniac sie ciuchami wymieniłam sie z pewną dziewczyną, ja miałam jej wysłac jako pierwsza kurtke ramoneske h&m poniewaz miałam mało komentarzy. wysłałam kurtke i nie wziłam potwierdzenia nadania i dziewczyna twierdzi że nic do niej nie doszło. czy jest taka mozliwosc że paczka sie zgubiła? bo nie wiem jak to odebrac czy to wina poczty czy tez może ona mnie oszukuje? mozna to jakos sprawdzic czy paczka zagineła albo czy doszła?

Gość zrobiła cie koncertowo
w rybiego chuja :D

Gość jest możliwe
zamowiłam tel.za 700zł.a to była paczka ubezpieczona,więc poczta kase zwróciła

Gość pyt pyt pyt
tylko że ja nie mam nic ani potwierdzenia, wiec nie mam za bardzo jak udowodnic czy cokolwiek wysyłałam..

Gość a moja matka kiedyś
zamówiła w sklepie internetowym lodówkę i też ponoć 'zaginęła' :D to był jej pierwszy i ostatni zakup przez internet

Gość pyt pyt pyt
czy ktoś moze mi powiedziec co mogę z tym zrobic? czy już sie mam pożegnac z tą kurtką?moze da sie to jakos wyjasnic z pocztą?

Gość asdfasgdssadfsdf
Ja kiedyś miałem nie smak na poczcie. Wysłano do mnie paczkę która była warta jakieś 800 zł,ale nie była ubezpiecza i nie dotarła.Po licznych formalnościach na poczcie moich i wysyłającego paczkę,poczta zwróciła kasę jedynie jakieś 40 zł-nie pamiętam jak było uzasadnienie tej kwoty i całej sprawy przez pocztę.Ale na szczęści niebyła to moja wina i można powiedzieć że zawartość paczki otrzymałem,co prawda jakoś z 1,5 miesięcznym opóźnieniem,ale jednak.Chociaż wysyłający był w plecy i to grubo. Ale może też tak być że to odbiorczyni tej twojej paczki Cie okłamuje,ale nie wiem jak to sprawdzisz czy paczka do niej dotarła.