Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna facetea.....66...kk

facet z sympatii czy moze byc normalny

Polecane posty

sama do niego napisałam, bo mi sie spodobał. Ot taki normalny facet:) Ma 27 lat, z tego co wywnioskowałam z rozmowy z nim, raczej nie ma powodzenia, i raczej nie był w powaznym zwiazku, jak to okreslił za bardzo sie stara, a kobiety to wykorzystuja itd;) ogołnie w mam sie spotkac za około tydzień Tylko tak siobie myśle facet 27 lat najprawdopodobniej nie był w powaznym zwiazku, moze prawik::d moze pisze na kafe:D:D zastanawiam sie...ja co prawda mam 25 lat i byłam w jednym zwiakzu powaznym..wiec tez odbiegam od normay:D:D dobrze mi sie znim rozmawia..jest b. sympatyczny w sumie jzu gadałam z kilkoma facetami z sympatii i z kazdym rozmowy na gg szybko sie konczyły: bo albo jeden mnie olał bo powiedziałam ze pale..wiec tuz przed umówionym spotkaniem jak sie dowiedział to zamilkł bez słowa:D, z innym rozmowa nudna jak flaki z olejem itd dodam ze poznałam juz faceta z którym byłam własnie na tym portalu wiec mam dobre zdanie

up:P

Gość aj tam, a ja
zalezy kto Ci sie trafi. wiekszosc to manipulanci i szukajacy latwego seksu. ale trzeba umiec oddzielac ziarno od plew.

Gość lallaaalaaa
próbuj...może ten facet jest ok. Jak nie sprawdzisz, to się nie dowiesz:). Zyczę powodzenia i oby to był TEN>

Gość weszlam i widzialammm
ja mam męża z sympatii. Gdy go poznałam, tez miał 27 lat i też w sumie nie był w poważnym związku - mówił że z powodu kobit, które wykorzystywały jego dobro okazało się że to prawda - to naprawdę złoty facet, a ja takiego potrzebowałam. Razem jesteśmy 3 lata, z czego rok po ślubie

Gość IMO13248
Ale ubaw. Osoby mające często utrudnione (z różnych powodów) kontakty z płcią przeciwną w "realu", próbują swoich sił w internecie. A tam też klops, bo automatycznie dostaja łatkę pokręconych desperatów. :D

no zobacze;) ja tez szczescia w miłości nie mam:D a facet wydaje sie byc naprawde miły i sympatyczny a mam przeczucia do tych z netu:P

up

Normalny facet to bajka. Ja się rozstałam ze swoim i od razu trafiłam na identyczny model.Porażka,

Normalny facet to bajka. Ja się rozstałam ze swoim i od razu trafiłam na identyczny model.Porażka,

Gość PRACUJE_W TESCO_
ja jestem normalny i co z tego ?? kto chciałby faceta co pracuje w tesco ?

Gość mi sie nie podoba
przeciez to CIOTA.autorka musi byc niezle zdesperowana........

Gość mi sie nie podoba
PRACUJE_W TESCO_ ja jestem normalny i co z tego ?? kto chciałby faceta co pracuje w tesco ? HAHAHAAHAHAHAHHAA!!! ja bym cie chciala ,bo smeiszny jestes.............i z tesco bys mi jedzenie kradl ........

Gość PRACUJE_W TESCO_
pewnie że kradne bym ci przynosił tescowe parówki i kabanosy !, a na deserek jogurty tescowe, nawet załatwił bym ci karte tesco prosto od pana henia.

Gość dziewczyna facetea...m.66...ab
jedank miał dziewczyne:Duff:P i jest sam od 2 lat;)

Gość mam to za sobą
wczoraj umówiłam sie z facetem z sympatii. Na pierwszy rzut oka spoko, normalny fajny sympatyczny facet. Jednak na spotkaniu rzucił sie na mnie całując i dobierając mi sie do majtek. Dodam, że to nie pierwsze spotkanie z tego portalu ale napewno apmiętne. jestem w szoku, że faceci szukaja wszedzie łatwego seksu.

Gość dziewczyna facetea...m.66...ab
jak pozwoliłas na całowanie?:P

Gość mam to za sobą
facet chciał sprawdzic jaki mam kolor oczu i uwierzcie mi szybki z niego cieławiek bo nawet nie zauważyłam jak wepchał mi jęzor w usta. nic nie usprawiedliwi tego, ze odwzajemniłam pocałunek bo zajebiscie całował. odepchnelam go ale on i tak miał ochote na więcej. dobrze, że mnie nie zgwałcił

Gość a gdzie się spotkaliście ? w
restauracji ?

Gość mam to za sobą
nie poszlismy na spacer pooglądac zamek. miałobyc krajoznawczo a wyszło jak wyszło

Gość no właśnie to dlatego całował
bo nie było nikogo hehe dobrze że Ci nie zgwałcił:D

Gość mam to za sobą
spotkalam chyba z kilkunastu facetów z sympatii, mialam 3 facetów z tego portalu. jednak ten portal powoduje, że nie ufa sie juz całkiem facetom