Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkatarzyna

jaka spacerówka ?

Polecane posty

Gość kkkatarzyna

Dziewczyny pomóżcie :) chce kupić spacerówkę, ale ilość tych wózków mnie trochę przerasta i nie wiem jaki wybrać, więc chcę sie poradzić. Spacerówka ma byc dla rocznego dziecka, ważącego około 11 kg, i bardzo zależy mi, żeby była na pompowanych (nie piankowych) kołach, rozkładała się do pozycji leżącej (mały lubi spać w wózku), żeby była solidna, dobrze się ja prowadziła i cena nie zaszkodzi jak będzie niewielka:) Napiszcie proszę jakie macie wózeki i ich zalety , Z góry dziękuję

Gość do jurek ogorek!!
cossato nie ma barierki wiec srednio sie nadaje dla roczniaka:O

Gość kataszyna1989
graco mirage plus

Gość Iga1987
ja kupilam chicco simplicity ale nie wiem jak sie ja prowadzi bo jeszcze nie bylam na spacerze wiec nie wiem czy polecac ale wizualnie mi sie podoba

Gość ocet
dori zaraz wam poleci "swietna" :O stronke z wozkami

Gość x-lander ma zalety
dla mnie nawet dużo zalet. Moja mała wazy już 15 kilo jeździ sobie w nowym x-a, które ma nareszcie przekładane siedzisko i wygląda na bardzo zadowolone dziecko ;-) Kółka masz pompowane, wózek się świetnie rozkłada, także mała mi w wózku naprawdę dobrze śpi. Nie wiem ile to jest dla ciebie niewielka cena, ale za x-landera zapłacisz jakieś 1200 zł. Moim zdaniem za taki wózek to cena jest przyzwoita.