Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczko300

co bys wybral/a ???

Polecane posty

Gość oczko300

zlowiles zlota rybke i masz 3 zyczenia - co wybierasz ?

Gość oczko300
a jak by bylo mozna wybrac tylko i wylacznie zeczy materialne ???

Gość złoty karaś
1. białą cipkę 2. czarną cipkę 3. żółtą cipkę Wszystkie rybki mają cipki cirallala... A karasie po kutasie ciurallala

Gość pomyslowy joe
1)duzy dom z samochodem 2) milion pieniedzy wystrczy 3)wymarzna sukienka na ktora mnie nie stac

Gość złoty karaś
1. białą cipkę 2. czarną cipkę 3. żółtą cipkę Wszystkie rybki mają cipki cirallala... A karasie po kutasie ciurallala

Gość oczko300
karasiu po co ci tyle cipek ?

Gość złoty karaś
oczko300 bo cipek nigdy nie za wiele;)

Gość oczko300
karasiu ale to oznacza ze ty jeszcze nie bzykales bo zlotych rybek nie ma ? a bez zlotej rybki to nie mozesz zalatwic sobie jakiejs cipki ?

1) rudowłosą zielonooką dziewczynę ;) 2) znać liczby losowane w lotku 3) więcej mi nie trzeba :P

Gość oczko300
co widzisz ladnego w zielonych oczach ?

Gość kaRinKa_
ja wybieram smażoną w panierce złotą rybkę - ta rybka jest cwana i spełni twoje życzenie ale tak że się ono obróci przeciwko tobie

Gość Phoebe20
1. zdrowie, szczęście i długie życie dla całej mojej rodzinki 2. szczęśliwe życie dla siebie i swojej przyszłej rodziny (w czym się zawiera wymarzony facet i dzieciaki :D) 3. pracę która będzie mi sprawiać przyjemność i zostawi czas dla rodziny ;P a jak musiałoby być materialne 1. dom w ładnej okolicy pod dużym miastem, z samochodem, stajnią z pięknymi końmi... ;P jak marzyć to na całego! 2. autostradę berlin-warszawa!!! i mój łatwy dostęp do niej = do całej rodzinki 3. o ile niezawodna maszyna do leczenia wszelkich chorób, schorzeń itd itp jest nie do zażyczenia :P, to dużo kasy żeby starczyło na wszystkie "w razie w" przez całe życie ;)

oczko300 -> bazienka już za mnie odpowiedziała ;] bazienka -> tylko mało takich kobiet a sporo rudych się farbuje na inny kolor :(

Gość Rocco Invades Poland
oczko300 co Ty wiesz o karasiach. Bez złotej rybki faktycznie trudno załatwić kolorowe cipki. W Polsce mało egzotycznych owoców a jabłuszka gruszki i wisienki powszednieją. A tak naprawdę to chciałbym: 1. Poloneza Caro 2. Kablówkę z chujowymi programami sportowymi 3. Zgrzewkę mocnego fula

Gość Rocco Invades Poland (karaś)
Albo to: 1. Prenumeratę gazety Fakt 2. Pełny koszyk słodyczy z lidla 3. Wszystkie odcinki Mody Na Sukces

Gość kaRinKa_
jest taki film "Manna" - dwaj kolesie budzą się w środku lasu nie wiedzą skąd się tam wzięli i jak stamtąd wyjść - żadnej drogi, wokół drzewa, jak próbują stamtąd wyjść to i tak w końcu wracają do samochodu. Z nieba codziennie spada im czerwona karteczka z napisem: masz jedno życzenie...

zdrowie dla rodziny zmarwychwstanie dziadziosiow trafienia 6 w kumulacje totka ( jakies 25 baniek _ ) :D

Gość Rocco Invades Poland
"zmarwychwstanie dziadziosiow" a co kaciaa za ich emeryturką tęsknisz?

Pogielo Cie chyba :-0 Jka mozesz ??? :( za to jakimi byli ludzmi bo pomimo uplywu czasu brak mi ich bo byli cudownymi madrymi ludzmi bo brakuje mi rozmow z Nimi ich glosu smiechu wszystkiego :( I wiele bym dala za to zeby obaj zyli zebym mogla ich jeszcze choc raz potrzymac za reke przytulic sie.....

Leviatan dziekuje :) kocie mam kochane ok zagram :D

a egoistycznie -tylko punkt pierwszy wyzdrowiec zeby moi przyjaciele ktorzy choruja na to co ja tez wyzdrowieli zeby uleczono moja chorobe co nigdy nie bedzie mozliwe :(

kaciaa -> nigdy nie mów nigdy :) kto wie co będzie w przyszłości może nawet nauczymy się modyfikować nasze geny i ciało