Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niańka82

Dziewczyny ile razy jednej nocy może Wasz facet?

Polecane posty

Gość Niańka82

Bo mój dwa i potem mówi że nie ma przyjemności... I zawsze potrzebuje ok 20min przerwy żeby być sztywny. Jak to jest u Was?

Moj ostatni podobnie mial, 2 razy to byl prawie ze max, czasem sie udalo go namowic na 3 ale jak juz sie zgodzil to mogl do rana :P

Gość Jarosk
Ja moge 3 razy ..Wiecej nie da rady .

Gość Niańka82
Czasem jeszcze w dupe raz mnie pierdolnie...

Gość Jarosk
ale jezeli mam byc szczery to wole raz, ale długo niz 3 razy krotko z przerwami .. Pierwszy orgazm zawsze jest najsilniejszy .. Kolejne sa coraz gorsze . Plus jest jednak taki ze zazwyczaj za 3 razem mozna naprawde długo to robic, zanim sie dojdzie .. Wiec kobieta moze cie ujezdzac ile ma ochote .. Za kazdym kolejnym razem dochodzi sie wolniej niż za pierwszym i jest to regułą .

Gość stary piernik
kiedyś mogłem 2-3 razy i to był standard, a zdarzało się i 4 razy ale fakt jest taki, że ten 3 raz to już nie jest tak przyjemny jak 1 - 2, a o czwartym nie wspomnę, bo to już czuć w "gnatach" i sama erekcja jest lekko bolesna i strasznie się trzeba nagibać aby dojść teraz też nie mam problemu 2 razy(a mam 40 tkę) - chodzi mi o to, że stanąć by stanął i 3 raz - tyle tylko, że już mi się nie chce i standardowo robię to tylko raz no chyba, że widzę, że żona ma dalej ochotę :) to się zabieram do dalszej orki

Gość mdalen
stary piernik mnie rozwalił :)

Mi już dwa razy ciężko, tzn. dałoby radę rzecz jasna, ale to napięcie spada po pierwszym i trzeba by porządnej współpracy mojej pertnerki, a że ona nie jest długodystansowa więc się kończy z reguły na razie.

Gość To były czasy.
Panienki po ośmiu numerach mówiły dość,osiem to mój rekord.