Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolka8512

doradźcie....

Polecane posty

Gość karolka8512

mi bo już nic nie wiem, ostatnią miesiączkę miałam 12.stycznia cykle mam 30-31 dniowe współżyłam w 19 dc myślałam że jetem w ciąży ale 11 lutego dostałam okres powiedzmy że to okres bo jednodniowe krwawienie i nie całe 3 dni plamienia , też dało mi do myślenia zrobilam dwa testy negatywne i dzisiaj byłam u ginekologa i też nic nie znalazł, po wizycie u niego i tak nie jestem spokojniejsza, bo źle się czuję zmęczona jestem spałabym całymi dniami apetytu nie mam piersi mnie nie bolą ale się delikatnie zaokrąglily i sutki przy ściśnięciu bolą i coś leci taki biały płyn ginekolog powiedział że to mleko, już mam jedno dziecko ma dwa lata a od piersi odstawiłam ją jak miała 8 miesięcy.czy ktoś z was miał coś podobnego tzn niby okres negatywne testy i opinia lekarza też nic nie wykazała a ciąża jednak była . dzięki za odpowiedzi i sory bo pewnie to co napisałam jest nie normalne

Jezeli testy wychodza negatywne i lekarz nic nie widzi, chyba trzeba temu zaufac, ale jesli bardzo Cie to meczy - zrob badanie krwi i po sprawie.