Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona_w_myślach

Płacenie na spotkaniach

Polecane posty

Lubie jak placi,a nie jak moj obecny partner jest w stanie sie klocic o 20 groszy

Gość to ja wam powiem o moim
ale mnie to denerwuje, bo ja zawsze płacę za siebie i to nie o te pieniądze chodzi. tylko o to, że czuję się nieswojo w takich sytuacjach tym bardziej, że on wie że ja zapłacę za siebie. nie zapominam pieniędzy, nie zapominam portfela. raz nie miałam przy sobie kasy, tzn miałam ale na bilet powrotny do domu, zabrał mnie po zajęciach na kawę to mu powiedziałam wprost, że nie mam pieniędzy dzisiaj przy sobie i nie było problemu. ale to przez cały nasz związek zdarzyło się raz.

Gość Lilkaaaaa
Nie mam bidy w domu, oboje dobrze zarabiamy, powiedziałabym że on ma ciężej bo buduje dom, ma kredyt itp.

Gość zagubiona_w_myślach
oj tam pierdzielisz - co innego jak chłopak zaprasza, a co innego jak ja proponuję, żebyśmy poszli gdzieś, a on nie daje mi zapłacić. Poza tym płacenie w związkach to już zupełnie inna kwestia. Ja tam uważam, że jestem w stanie sama za siebie zapłacić, a jeśli nie byłoby mnie na coś stać, to wybrałabym inne miejsce spotkania.

Gość Lilka moze wie
lilka ma cięzej niż ty a ty jeszcze go dobijasz swoimi obiadkami Nie mozesz teraz ty mu fundowac tych obiadów?

Gość tarot alegro!!-Sprawdzialność
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html Poleć znajomym

Gość Lilkaaaaa
Chce ale zawsze mnie ubiegnie:)

Gość Lilka moze wie
lilka niczym sie nie róznisz od kurwy tamta bierze w pln i euro ty masz płacone obiadami

Gość łaniaaaa:P
"no tak no bo są kobietami A mama z ciotka i babcia wpajali za młodu ... Pamiętaj to chłopak ma ci służyć , to chłopak ma cie nosic na rękach , to chłopak ma zapraszać , to chłopak ma płacić i pożniej mamy to co mamy" prostytutki albo miłosc...bo nie wiem jak wy to pojmujecie juz... dal was jedno i to samo.