Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mi się córka trafiła

wstyd mi za moją córkę

Polecane posty

wiem że ktoś z was może mi zarzucić że jak ją sobie wychowałam taka jest, ale wychowywałam ją tak samo jak starszą córkę i starsza jest normalną, wesołą dziewczyną, a ta młodsza to jakiś gbur :O porażka na całej linii :O ona z nikim nie porozmawia, jedynie odpowiedzi na pytania, ale żeby sama zaczęła rozmowę to nie, czy żeby porozmawiała tak o niczym to też nie, nie ma przyjaciółek, w szkole trzyma się na uboczu, nikt jej nie odwiedza, nie ma chłopaka, ona jest straszna :O w tym roku miała studniówkę i oczywiście nie poszła, nie miała z kim a który chłopak by z takim gburem chciał iść na studniówkę? rok temu było wesele starszej córki, młodsza oczywiście była na nim sama :O nie bawiła się w ogóle :O siedziała tylko przy stole, odzywając się tylko jak ktoś ją o coś zapytał :O a jak po weselu zrobiłam jej awanturę o jej zachowanie i powiedziałam jej że jest mi za nią wstyd to się popłakała i zaczęła mi zarzucać że to ja się czepiam :O pół roku temu kręcił się koło niej jakiś chłopak, fajny chłopak, ale jak już to dobrze wyglądało, że wreszcie będzie miała chłopaka, chyba po 3 miesiącach, to ona zerwała z nim kontakty :O no rozumiecie jej zachowanie? :O ona będzie chyba starą panną :O trafił się jeden to jej nie pasował, a jestem ciekawa gdzie ona ma kogoś poznać jak ona nigdzie nie chodzi, nie wychodzi na imprezy, nie chodzi na dyskoteki, po szkole od razu przychodzi do domu :O młoda dziewczyna a taki z niej gbur :O w ogóle nie chce ze mną rozmawiać o swoich problemach, jak ją czasem zagaduję o chłopaków to ona nie chce rozmawiać :O tylko by siedziała sama w pokoju jak jakiś odludek i czytała te swoje książki :O przykro mi to pisać, ale jest mi wstyd za jej zachowanie :O chociaż też się obudziłam z ręką w nocniku trochę, bo jak nie miała 18 lat jeszcze to trzeba było ją do psychologa wysłać, może by coś poradził, a teraz to za późno jest, a ona sama nie pójdzie, namawiam ją na wizytę ale nie chce mnie słuchać, uważa że wszystko jest w porządku z nią i że nie potrzebuje żadnej pomocy :O ludzie, ja już nie mam do tego gbura siły, co ja mam robić?

Gość a wz ty se matka
stuknij w leb bo to z toba jest cos nie tak ,jaki gbur toz to twoje dziecko kto przekazal geny kto wychowal ? Dziewczyna ma pewnie kompleksy przez ciebie jak ciagle slyszy o sobie to co tu piszesz

Gość asdfsadgdsaf
Poznaj ją zemną,jak jest ładna to mogę pozbawić jej dziewictwa :P No cóż twoja córka ma problemy,a Ty jeszcze zamiast próbować jej pomóc to ją tutaj wyzywasz do gburów(może w Ciebie się wrodziła).Nie wiem jak jej możesz pomóc,ale na pewno dziewczyna ma jakieś kompleksy i pewnie też inaczej patrzy na świat niż większość ludzi.Powinnaś nalegać na tego psychiatrę i sam z nią jak najwięcej rozmawiać,tak żeby dziewczyna złapała z kimś kontakt,bo tak to ucieka tylko coraz głębiej do swojej nory.

o wychowaniu pisałam :O szkoda że nie umiecie czytać ze zrozumieniem :O a co do genów to zarówno ja jak i mąż/ojciec jesteśmy NORMALNI, chociaż co prawda to w mojej dalszej rodzinie jest taki 30 letni chłopiec, bo mężczyzną nazwać go nie można, który zachowuje się jak moja córka :O

jezuu moze jest aspołczena,zakładam,że to prowokacja - bo chyba nie ma takich durnych rodziców,co?