Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna:(

pocztówka na niemiecki ;/

Polecane posty

czy mógłby mi ktoś pomóc napisać taką pocztówkę z wakacji po niemiecku? a właściwie to tylko przetłumaczyć proszę

Gość a panna słownika nie m a?
liebe mit mir in Ordnung, sind eine herrliche Aussicht bertragen und das Wetter ist sonnig. mir noch eine Menge Attraktionen. Ich hoffe, Sie sehen, wenn ich zurckkomme Kssen und Gren. kochani u mnie wszystko dobrze, widoki są prze piękne a pogoda słoneczna. przede mną jeszcze wiele atrakcji . mam nadzieję , że się spotkamy jak wrócę całuje i pozdrawiam

pani słownik ma ale tu chodzi o całe zdanie i trochę bardziej skomplikowane. dziękuje bardzo za pomoc ale nie o to mi chodziło

przetłumaczy mi to ktoś proszę: Pozdrowienia z le havre. Zwiedzam Francję. Zatrzymałam się na 3 dni w nadmorskim mieście Le haver. Hotel w którym mieszkam jest bardzo blisko morza. Mam fantastyczny widok z okna. z jednej strony na morze a z drugiej na miasto! Całe 3 dni zaplanowałam bardzo dokładnie. W pierwszy dzień będę pływać i opalać się na plaży chce również zobaczyć molo. W 2 dzień zwiedzam z przewodnikiem miasto. Mamy zobaczyć bardzo duże akwarium. Jest w nim wielki, podwodny tunel. Piszą że jest wspaniały widok. Można nawet zobaczyć rekiny! W dniu 3 kupuje pamiątki i robię zakupy mam nadzieje że uda mi się przed wyjazdem wrócić choć na chwile na plaże. Mam ogromne szczęście udało mi się trafić na dobra pogodę, ciągle świeci słońce i jest ciepło. A wiesz z jakiej rzeczy którą tu zabrałam jestem najbardziej zadowolona? Z aparatu! Ciągle robię zdjęcia jak tylko wrócę wszystkie ci pokaże!

Gość atojajajaja
a dlaczego ten tekst jest taki długi?? pocztówka jest krótka.. mogę ci napisać ale nie taką obszerną, za taka długość to dostaniesz góra trójkę..

Gość atojajajaja
to co chcesz żeby ci przetłumaczyć jest list w którym relacjonujesz poszczególne dni co będziesz robić, a nie pocztówka, zastanów się i daj znać, jak będę mieć czas to coś napisze