Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23wiara23

Potrzebuje stałego zameldowania na 2 miesiące!

Polecane posty

nie jestem pewna ale czasowy meldunek raczej nie ma szans na bycie w dowodzie dostajesz z Urzedu papier i go pokazujesz inaczej on stop musialabys wymieniac dowod a nawet jk to by bylo w dowodzie to zameldowanie czasowe jest scisle do danego dnia np do 31 stycznia a jak pojdziesz np do banku 2 lutego to oni to juz maja zanotowane to sa sprawy terminowe

Gość magda222222
a nie stac cie na kupno wlasnego mieszkania masz firme zapewne zarabiasz dobrze wiec i kredyt dostaniesz.

Gość 23wiara23
Kaciaa jest5em normalna nie mam komornika ani nic no proszę Cię. Tylko tak myślisz,ze to sprawdzaj moja siostra ma szczęście nadal ma dowód z tym starym zameldowaniem bo nadal miała ważny i nigdzie nie ma z tym kłopotów jakie ja mam nikt tego nie sprawdza jest w dowodzie jest ok wiem o czym mówię Ty tylko z teorii ja z praktyki.

Gość 23wiara23
magda2222 kredyt bez zameldowania??? Bez tego to konta w banku nie można założyć! To mała firma żebym mogła utrzymać sama siebie niestety mam 23 lata i nie stać mnie na mieszkanie...

Powtarzam NIKT ABSOLUTNIE NIKT NIE ZAMELDUJE CIE NA STALE JAK CHCESZ pissc mozna w necie wszystko nie tedy droga

Gość 23wiara23
magda2222 to zależy ile byś chciała może napisz na mojego maila zapłacę ile tylko bym mogła!

Gość 23wiara23
kaciaaa ja już nie wiem gdzie mam szukać pomocy!

Gość magda222222
No dobrze, ale moglas to zrobic poki mialas meldunek, a teraz gdzie mieszkasz? nie mozesz zameldowac sie u jakiejs kolezanki zawsze to inaczej u kogos kogo sie zna. Ja musialabym dowiedziec sie o szczegoly no i nie ma nic za darmo:) nie mowie jeszcze tak, ale moge to przemyslec

Na pewno nie na necie a zwlaszcza na kafe :D cicho mysle..... zaraz napisze

Gość 23wiara23
Ktoś pisał o zameldowaniu w firmie ja mam lokal wynajmowany. to niesamowite ze ludzie myślą ze moje życie to jakiś mój wymysł fajnie by było ale niestety tak nie jest!

Gość magda222222
ale jestem z Bydgoszczy

Przy zameldowaniu czasowym nie musisz dowodu zmieniac i nawet nie jestem pewna czy wyrobienie dowodu jest mozliwe chyba nie latasz wszedzie z tym papiurem Jedyne wyjscie to rodzina/przyjaciele/wlasciciel mieszkania ktore wynajmujesz

Gość magda222222
ja to sobie musze najpierw poczytac o tym, bo nie chce sobie zwalac problemow na glowe musze poczytac dowiedziec sie wszystkiego. Bo w ciemno na nic sie nie zgodze mam wlasne mieszkanie wiec moglabym to zrobic, sle skoro tyle ludzi jest na nie to moze jest tu jakis haczyk. Musze poczytac, rozeznac sie bede pisala na maila jesli sie zdecyduje, A ile? niewiem troche m ibrakuje ja mam kredyt na glowie zarabiam malo wiec kazdy grosz by sie przydal

A tak jak chcesz zrobic to nie przejdzie Juz Ci pisze dlaczego Zakladam wersje optymistyczna ok ktos Cie melduje NA STALE Odpowiednia informacja idzie do odpowiedniego wydzialu w Urzedzie Miasta dostajesz dowod osobisty z tym meldunkiem Po uplywie jak piszesz miechow wymeldowujesz sie i lipton Bo znow to idzie do odpowiednich jednostek w UM a dowod traci waznosc wlasnie przez meldunek Du..... blada

Gość 23wiara23
Przysięgam nie mam kontaktu z rodzina nic na to nie poradzę tak było od zawsze tylko ja mama tata i siostra teraz już tylko kobiety zostały :( Magda2222 Bydgoszcz może być 2 godziny pociągiem to nie problem żeby przyjechać w tak ważnej dla mnie sprawie. Może naprawdę pisz na maila.

Gość masz; >
tutaj masz napisane: http://l.pl/hd8 ;pp

Magda ja odradzam pracuje w Urzedzie Miasta To nie przejdzie nie znasz dziewczyny noc o Niej nie wiesz ( przepraszam autorko ale taka prawda ). Zwala Ci sie karki komornik albo co. Poza tym meldunek jeszcze wszedzie obowiazuje bank poczta urzad no kurcze wszedzie nie da rady zeby zalatwila to wszystko w ciagu 2 miesiecy jak pisze. Dajmy na to banalne awizo nie odbierze a przyjdzie po uplywie 3 miesiecy i kiszka. Wyciagi bankowe slowem wszystko. Zameldowanie stale klops jak pisalam wczssniej a czasowe nic nie da bo nie bedzie go w dowodzie i nic nie zalatwi a na papier z Urzedu patrza roznie w banku powiedza np ok ma Pani meldunek na 2 miesiace a co dalej????

Gość 23wiara23
kaciaa czy Ty czytasz co ja pisze moja siostra ma dowód z tamtym meldunkiem i nie ma żadnych problemów jakie ja mam a dowód traci ważność po wielu latach daj się przekonać bo tak jest moja siostra tak ma i jej dowód starci ważność z data na dowodzie wtedy będzie miała przeje... tak jak ja mam:( nie chcę robić nie wiadomo czego z tym dowodem w nie wiadomo jakich instytucjach co by sprawdzali czy na pewno nadal tak mam meldunek uwierz mi adres w dowodzie i jest wszystko OK uwierz w końcu. Magda 2222 oczywiście poczytaj ja każde koszty mogę ponieść każda umowę podpisze czego tylko byś się bała!Ludzie są na nie bo widza podstęp ale myślę,że jakbyś mnie zobaczyła to byś uwierzyła,ze po prostu życie bywa trudne i nic na to nie poradzimy i jestem uczciwa tylko potrzebuje pomocy. Koleżanki maja rodziców nich są zameldowane tez żadna nie ma swojego lokum wiec żadna koleżanka mnie nie zamelduje niestety moi rodzice nie mieli własnego mieszkania czy domu:( Strach ma wielkie oczy ale jestem pewna że byś nie żałowała bo ja nic prócz dowodu z meldunkiem nie chcę! A zapłacę jak się zastanowisz ile byś potrzebowała napisz do mnie.

Gość 23wiara23
kaciaa przecież wszędzie poczta podawałabym adres korespondencyjny! Ja chcę tylko dowód resztą np konto załatwię jak będę miała dowód z meldunkiem nic więcej nie muszę załatwiać bo wszelkie instytucje mają podany adres korespondencyjny na firmę mam nawet własna skrzynkę pocztowa! czy Ty myślisz ze każdy ma komornika??

Gość 23wiara23
Chce załatwić tylko dowód oczywiście,że dam rade w 2 miesiące!!!

Gość irola
kobito0 czasowy meldunek to malutkie awizo,nkt w dowod tego nie wpisuje, a nikt cie na stałe nie zamelduje.

Gość 23wiara23
A ja myślę,ze może ktoś kto potrzebuje gotówki tak jak ja zameldowania zaufa i odezwie się i pomoże.