Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się i nie wiemmm

co zrobić.. głupia sprawaa

Polecane posty

a więc postaram się jak najkrócej mój mąż ma kuzyna, kuzyn w czerwcu bierze ślub kocha dziewczynę ponad wszystko ale.. i od razu- tu nie chodzi że się chcę wtrącać itd, ale męczy mnie świadomość tego jaka jest jego narzeczona naprawdę przyjechali do nas na weekend gdy kuzyn poszedł z moim mężem do knajpy, ta narzeczona zaczęła do mnie nadawać na kuzyna mojego męża powiedziała, że ona uważa że on jest fałszywy, że jej ojciec też tak uważa-bo G. ciągle się uśmiecha, ciągle zadowolony- a to oznacza że to hipokryta dodała, że po ślubie "skończy mu się"- w odwołaniu do wyjść do knajp, imprez, picia piwa dodała jeszcze wiele innych miłych opinii na temat swojego narzeczonego poza tym obgadała wszystkich, powiedziała co o kim myśli, okazało się że to zwykła świnia i wredna krowa przy nim udaje anioła nie chcę się mieszać, ale strasznie mi głupio że wiem co ona o nim myśli (że jest fałszywy, hipokryta itd) on jest w proządku chłopakiem obawiam się o to czy z nią będzie szczęśliwy jeśli ona tak na niego nadaje za plecami?

Gość passiflora
kolejne problemy prostych ludzi, nie umiem pomóc bo z takim prostactwem nie mam do czynienia

strasznie mi szkoda tego kuzyna myślałam, że padnę z wrażenia (negatywnego) jak zaczęła nadawać i obgadywać własnego narzeczonego nie wiem jak się zachowywać bardzo mi żal tego z kim on się wiąże

Gość wanna be your victim
to z nim pogadaj w 4 oczy, ale watpie zeby Ci uwierzyl

Gość powiedz jej zwyczajnie ze szko
da ci kuzyna,ze wiarze sie z taka suka.niech panna sie dowie jakie masz o niej zdanie.mezowi tez to powiedz!moze jeszcze nie jest dla chlopaka za pozno!moze zerwie z nia!