Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flora_

mój facet okazał się gejem

Polecane posty

Gość flora_

Byłam z facetem półtora roku. Wszystko było ok,dopóki nie dowiedziałam się od znajomej,że mój chłopak odwiedza klub dla gejów. Zapytałam go,coś kręcił,miał mętny wzrok,unikał odpowiedzi. W końcu z trudem wydusił z siebie,że woli mężczyzn. Poczułam,jak uchodzi ze mnie powietrze,myślałam,że za chwilę zwymiotuję.Nie wiem jak sobie z tym poradzić

po pierwsze nie gejem tylko bi skoro z tobą się seksił :P po drugie jak sobie z tym poradzić? zaakceptować lub poszukać innego

Gość flora_
nie bi tylko gejem ! nie uprawialiśmy seksu !

no to albo układ typu trójkącik albo go zostaw. innych możliwości nie widzę. ciekawe tylko dlaczego był z tobą? może chciał ukryć swoja orientację przed innymi.

Gość kaRinKa_
to rzeczywiście szok - przeszkadza ci że jest gejem czy to że nie uprawialiście seksu?

Gość flora_
żadnych trójkącików...poza tym to nie wchodzi w grę - on woli facetów. teraz już wiem dlaczego przez ten czas unikał zbliżeń,myślałam że może jest nieśmiały,nie naciskałam - seks to nie wszystko. niedawno się rozstaliśmy a ja dalej nie mogę się z tego otrząsnąć,nie mogę pojąć że byłam tylko jego przykrywką

Gość kaRinKa_
spójrz na to z tej strony - dobrze że wiesz teraz a nie za 10 lat np jak macie już razem dzieci - to dopiero byłby dramat

no właśnie dobrze że to wydało się teraz a nie po ślubie (i nie udanym pożyciu małżeńskim)

Gość flora_
sądząc po jego zachowaniu wygodnie mu było grać przed wszystkimi zakochanego , a wieczorami szlajać się po klubach...

Gość flora_
teraz rozumiem, dlaczego mój pies Bobik tak go unikał i dziwnie chodził

Gość flora_
jestem taka wściekła,jak on w ogóle mógł,przecież widział moje zaangażowanie w ten cholerny związek...ale fakt gdyby ta jego gra aktorska miała potrwać kilka lat...może to i lepiej,że teraz wyszło szydło z worka

flora_ -> nie przejmuj się nim i szukaj szczęścia z innym :) a on niech się pieprzy z innymi facetami i niech żałuje tego co stracił ;)

Gość flora_
dziękuję Levviatan za słowa otuchy :) życzę mu szczęścia na nowej drodze życia, a sama jakoś sobie poradzę,świat się nie kończy...

Gość lubię różnorodność
>nie gejem tylko bi Gej też może z kobietą, ale woli mężczyzn. Dlatego tylu kryptogejów może się kryć w związku z kobietą.

Gość flora_
mam taką nadzieję,ale nic na siłę ;] Tobie też życzę szczęścia :)

Gość flora_
>nie gejem tylko bi Gej też może z kobietą, ale woli mężczyzn. Dlatego tylu kryptogejów może się kryć w związku z kobietą. jestem tego najlepszym przykładem

Gość flora_
Levviatanka he dzielic sie facetem z innym chlopem... paranoja co nazywasz paranoją