Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyllka09

eko-bielizna

Polecane posty

Gość motyllka09

Czy kupujecie wlasnie taka bieliznę ? Czy ma dla Was znaczenie to zeby był to materiał w 100% bawełniany i jednoczescie wysokiej jakości? Ja postanowiłam ze zamieniam koronki na własnie taką eko-bielizne http://eko-bielizna.pl/

Gość nie kumam o co chodzi
Rozumiem że skoro eko, to z kontrolowanych plantacji ta bawełna?

Gość motyllka09
Z tego co sama wiem,jak dzwoniłam do tego sklepu to ta bielizna produkowana jest z przędzy, która przetwarzana jest w gotowy materiał. Bielizna produkowana w taki sposób jest bezpieczna i wysokiej, jakości.Tylko tyle wiem ;)

Gość ZigZak
pierwsze slysze o czyms takim....

Gość paulllak
Moze i reklama,ale cały ten spis tematów jest taki.Widac chyba nie przywiązujecie wagi do tego jaka bielizne nosicie. Jednych gryzie sztuczny badziewny materiał ,inni zdecydowanie wola własnie czysta bawełne.A moze za mało wiecie o ekologi... Ja nie czuj sie tym tematem zrazona.

Gość opaski sa fajne
Mnie sie z tej strony podobaja te opaski kolorowe.I chyba nigdzie taniej nie widziałam ich.W sumie nawet na fitness moga sie sprawdzic.Kupował je ktoś moze ?

Gość danleee
Ja kupiłam swojej córeczce,chyba wykupiłam wszystkie kolory.fajnie mozna je dobrac razem z tymi ich nowymi spodniczkami mini.maja taniej niz na allegro. W sumie zawsze mozna coś dla siebie wybrac.

Gość oliwia_kubccka
Zastanawiam sie nad prezentem dla mamy,a bielizna nie jest droga z tego co widze.Jak ona sie prezentuje gatunkowo i jak po praniu ?