Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolessss

dziewczyny co myślicie o facetach którzy golą pachy

Polecane posty

Gość plaplapla
Ja jestem ZA!!!!!!!!!!!!! Mój mąż depiluje właśnie te 3 rzeczy o których mowa wyżej i ja absolutnie nie mam nic przeciwko temu!!! Zarost nie świadczy o męskości, kto ma więcej to bardziej męski, bzdura!!! Facet może być męski bez okropniastych krzaczorów pod pachami!!!

Gość dla mnie facet meski
to facet (m.in. oczywiscie ;) ) z wlosami pod pachami, na klacie, w miejscu intymnych i najlepiej jeszczez z zarostem na twarzy. Jak on bosko drapie... Zdecydowanie bardziej wole jak mnie caluje gdy jest nieogolony. Zwiekszone wrazenia :D

Gość Renia z fabryki
Ja uważam, że facet powinien golić włosy pod pachami, na głowie ale broń boże na jajach!!!

Gość tutek-srutek
xmetaxa- ten to nawet ubierac sie nie musi!

Gość taka jedna a la modelina
popieram to bo nie lubię facetów obrośniętych pod pachami.

Gość kaRinKa_
ale masz problem z tymi pachami - jak poznasz kogoś fajnego to go pytasz czy goli pachy?

Gość taka normalna dziewczyna
boso drapie?? no proszę Cie mój facet jak kiedyś przyjechał do mnie z całodniowym zarostem (dodam, że goli się codziennie) to byłam tak podrapana na twarzy, że cały następny dzień byłam czerwona :) nie lubię nadmiernego owłosienia być może dlatego popieram wygolone pachy i też nie wyobrażam sobie przytulać się do faceta który ma dywan na klacie ... bleeee ohyda

Kłaki u faceta są ochydne. A te pod pachami śmierdzące latem... bleee

Gość kwiatuszekk66
sama kazalam mojemu golic

Gość boska bogini
Mój goli i mnie to trochę śmieszy, ale z drugiej strony już nie wyobrażam sobie faceta z długimi kłaczorami :D Skoro mówisz, że golisz raz na 2 tygodnie, to moim zdaniem w sam raz, żeby nie wyglądać jak laleczka i żeby się zbytnio nie zapuścić.

Gość wcale nie geje durnie tak myśl
i bardzo fajnie, że są tacy co golą pachy, bo dbają o higienę, a nie jak większość zarośniętych kłakami, śmierdzą i wyciągają łapy do dziewczyny, żeby się przytuliła i pozaciągała aromatami. Fuu.

Gość Mój się goliiiiiiiiiiiiiiiiiii
to dobrze:) jak do takego z włosami sie przytulic w łozku:)? Nie da sę;) bez włosów na klace i pod pachami miło sie wtulic jak on sam obejmuje np o 24 w nocy:classic_cool:

Gość ada1234
popieram summer 19 Facet wygolony to NIE FACET!! Moj chlopak dokonal takiego eksperymentu.. mimo iz rozmawialismy o tym i powiedzialam ze dla mnie to jest poprostu obrzydliwe!!!! to i tak zrobil jak chcial!!! I mam teraz doslownie do niego OBRZYDZENIE!! BLEEEE....!!

Gość taka jedna niezalogowana
Facet z ogolonymi pachami jest kompletnie niemęski :o A włosy nie mają nic wspólnego z higieną. 🖐️