Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxelaxxx

co myslicie na temat jej figury?

Polecane posty

Gość bfhjfdh
jestem dziewczyną i chcialabym tak wyglądac:) taka Chudziutka i duzy biust... nie kazdy sie rodzi z takimi warunkami:) dobre ma geny

Gość przecież to sylikony
może i nie są źle zrobione, ale i tak widać :/

Gość ja jestem szczuplutka
i nigdy sie nie katowalam zadnymi dietami po prostu taka uroda... a ciebie zzera zazdrosc :) ladne ma te ubranka

Gość koguuuut
ela powodzenia bo ta dziewczyna juz wie o tym co tu się dzieje 🖐️

Gość koguuuut
ja tez napisałam :d

Gość bo to ty jesteś
i teraz udajesz, że masz naturalne, dlatego tak się denerwujesz i wklejasz fotkę. mamusia ci każe przytyć, a ty nie wierzysz, że to bulimia. znam takie przypadki co wymiotują w kiblu żarcie

Gość jest ok jesli chodzi o ksztalt
czyli jak zalozy bluzke i nie widac tych kosci to jest ok, szczupla, zgrabna. ale te wystajace kosci sa straszne niestety wiele ludzi nie wie, ze te szczuple zgrabne laski ktore ogladamy na co dzien to pod bluzka zwykle szkieletory

xxxelaxxx Uważaj bo tyle zawiści ile jest w Tobie to rzadko spotykane natęzenie-jeszcze Cie żółć zaleje hehehe

hahah to i ja napisze :classic_cool:

Gość hcwd
jest przeciez normalna, tylko wciagnela brzuch za bardzo na 1 zdjeciu, a grube baby musza sie na kims wyzyc

Gość hghghghhgghhhf
Ja mogę siedzieć na dupie cały dzień i wpieprzać hamburgery - waga stoi, jestem szczupła (dla was pewnie jestem wieszakiem albo anorektyczką ale mam na to wyje...ane ;) ). Widoczne żebra to normalna rzecz u SZCZUPŁYCH osób, chociaż mi tak bardzo nie widać. Dziewczyna ze zdjęcia ma fajną figurę i super piersi ;) Ja mam jak najbardziej proporcjonalne do mojej figury - małe ale jędrne ;)

hghghghhgghhhf - jakbym czytala o sobie ;) elu zostaw kolezanke w spokoju to ze jest ladniejsza od ciebie bez wysilku to nie powod zeby sie wyzywac, nie dowartosciujesz sie tak :p

ela z pewnoscia juz zwiala.. wiesz to nie my jestesmy pojebani.. tylko Ty niech dziewczyna wie jakie rzeczy o niej wypisujesz nie lubie takich ludzi jak Ty, dlatego napisalam do niej.. badz szczera, jak ci sie cos nie podoba to wal prosto w oczy a nie oczerniaj za plecami

pewnie juz sie nie dowiemy jak to sie skonczylo ,a szkoda

Gość podstępna kuciapa
dla mnie to nie jest szkieletor, a faceci raczej lecą na jej biust. Wystajace zebra to raczej wynik tego, ze ma szeroki rozstaw zeber (u mnie sa schowane bardziej, bo mam dosc drobny tulow), a nie jest wychudzona. Jest szczupla ze sporym biustem i to wystarczy.

ehe mi tez, nie chcialabym byc w jej skorze ;) juz mam dosc tej nagognki na szczuple dziewczyny

szczupłe dziewczyny maja oczywiscie wieksze powodzenie !!!--te z odrobina tluszczyku moga tylko nadrobic osobowoscia i ladna twarzyczka .

Gość trutnia
Przejdz na diete autorko, albo idz pobiegaj bo samym gadaniem nie schudniesz. Dziewczyna ze zdjecia ma swietna figure, tylko cycki wygladaja na troche zrobione, ale jezeli sa naturalne to super. wciecie w talii, plaski brzuch ale i szerokie kobiece biodra + chude nogi.

Gość wroclawiaknka
nie wierze, ze przy takiej sylwetce moze miec takie piersi naturalne...

Gość Leviatan twoja glupota tez
odstrasza:o