Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxelaxxx

co myslicie na temat jej figury?

Polecane posty

bo faceci sa dziwni i nie znaja sie na prawdziwym pieknie, naogladaja sie takich wychudzonych lasek , a pozniej oczekuja od nas cholera wie czego

Gość a ja ci powiemm ze
jestes zazdrosnym pasztetem poza tym to zalosne wystawiac zdjecia kolezanek

juz napisalam,ze nie potrzebuje sie afiszowac. napewno nie jestem az tak wychodzona, swiatla w lodowce nie mam

Gość inspiracjaaaa
skad wiesz ze jest wychudzona? taka jej natura i juz a Ty przejdz na dietke jak Cie w oczy kole :p

w dodatku laska zapewnia ze nie stosuje zadnych diet, ani nie cwiczy kogo ona chce sciemniac

nie znacie sie;/ myslalam ze ktos mnie tutaj poprze, a wy jak kazdy podniecacie sie tym szkieletorem

po pierwsze to nie jestem gruba, a po drugie moje cialko jest piekne i jedrne ;]

Gość dffsdfasffaa
Może jest troszkę za chuda,ale ogólnie ma bardzo fajne proporcje i pokreślone to co trzeba,czyli fajny tyłek i śliczny biust :) I jeszcze się fajnie ubiera,a ubrania na niej świetnie leżą. Jak dla mnie super,chociaż nie ideał :P

Gość hswuama
Fajne cyce, płaski brzuch, zgrabne nogi, na razie pewnie faceci szaleją, gorzej będzie jak grawitacja da o sobie znać i cyc będzie na wysokości pępka. póki co nie mam zastrzeżeń

poza tym nie wierze jej w to ze je co chce i w ogole nie cwiczy, a jest az tak chuda. to przeciez nie mozliwe;/ ona tlumaczy to dobra przemiana materii, akurat/

Gość koguuuut
ja jestem facetem i mnie ta figura bardzo się podoba chyba jakaś zakompleksiona jesteś bo tej dziewczynie niczego nie brakuje ma biust, fajne bioderka, tyłek pewnie też fajny :D Tłuszczyk jest tam tam gdzie ma być po jaką cholere miałby być np na brzuchu rekach itp ?

Gość dffsdfasffaa
xxxelaxxx poza tym nie wierze jej w to ze je co chce i w ogole nie cwiczy, a jest az tak chuda. to przeciez nie mozliwe;/ ona tlumaczy to dobra przemiana materii, akurat/ Widzisz życie jest niesprawiedliwe i jedna na taką figurę będzie się głodziła,męczyła na siłowni itd. a inna się taka urodzi. Takie jest życie niestety :( chociaż nie twierdzę że mówi prawdę,bo jednak mało jest prawdomównych,ale na pewno może też tak być że nie musi nic robić żeby tak wyglądać.Może też po prostu mało je itp :P

Gość koguuuut
oo to zaraz do niej napiszę na tym portalu :D

w te wakacje bylysmy opiekunkami na kolonii, ona nie je- ona wpierdziela za pięciu!

Gość dffsdfasffaa
xxxelaxxx w te wakacje bylysmy opiekunkami na kolonii, ona nie je- ona wpierdziela za pięciu! Szkoda że ja nie miałem takich opiekunek na koloni :( A Ty najwyraźniej je zazdrościsz :P A wolna jest ??Czy faceta też jej zazdrościsz :P

wolna jest,dziwi mnie dlaczego, skoro nawet u naszego kierownika miala branie;/

Gość dffsdfasffaa
xxxelaxxx To dawaj namiary do niej jak tak bardzo jej zawistnie zazdrościsz :P