Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lili132

pierwszy raz, piszcie prosze :)

Polecane posty

Chcemy z chłopakiem zrobić to pierwszy raz, trochę boje się wpadki :| przyjaciółka powiedziała mi że jeśli zrobimy to kilka dni przed okresem to nie ma szansy na to by zajść w ciąże, gdzieś to już słyszałam ale czy to prawda ? Czy jeśli zrobimy to tak mniej więcej 3 dni przed okresem + dni niepłodne + prezerwatywa + to że nie "skończy we mnie " . Jak myślicie jaką będę miała pewność ?

Gość Śiczna Gaduła
Wiesz ja jestem ciekawa ile masz lat. M ato wielkie znaczenie chociazby dlatego że tak sie tego boisz musisz być młodą osobą. Jesli chcecie to zrobić to najpierw badz pewna czy to jest ten żebys pózniej nie miala wyzutów że starciłas z nim. Ja na Twoim miejscu bym poczekała. Naprawde.Mam męza on był moim 2 i źle mi z tym że nie pierwszym. Pozdrawiam:)

Gość dajcie spokój
seks w prezerwatywie i kończenie na zewnątrz? może jeszcze mu cewke tamponem zatkaj? nie ma pewnej metody antykoncepcyjnej poza sterylizacją i celibatem, no może jeszcze spirala... może jeżeli aż tak boisz się wpadki, to nie podejmuj ryzyka... po pierwsze radziłbym iść do ginekologa po tabletki, jeżeli jesteś bardzo młoda, możesz potrzebować pozwolenie od rodziców. Może nie jest do końca jasne, jaki wpływ na zdrowie mają środki anytykoncepcyjne, bo o tym się nie mówi, ale będziesz bardziej spokojna mając to w swoich rękach, mnniż z tego co piszesz, zawierzając prezerwatywie/chłopakowi z tego co pamiętam czlowiek, który opracował metodę kalendarzyka miał rodzinę wielodzietną :D jeżeli Twój chłopak nie ma zbyt małego penisa, i przed założeniem prezrwatywy nie będzie miał nawilżonego prącia (np po seksie oralnym) to prezerwatywa nie powinna się ześlizgnąć. jeśli chodzi o pęknięcie, to nigdy się nie spotkałem, ale zdarza się, więc może założyć dwie, tylko że będzie trochę znieczulony wtedy... jak po wytrysku skończycie, to też nie zdarzy się "przepchnięcie" spermy z prezerwatywy na zewnątrz. są też prezerwatywy ze środkiem plemnikobójczym.