Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kadiaaaaaaaa

problem z odmowieniem korepetycji :D

Polecane posty

Gość kadiaaaaaaaa

witam wszystkich :D mam taki malutki problem otoz chodze na korepetycje z angielskiego, w tamtym tygodniu odmowilam lekcje poniewaz nie chcialo mi sie na nie isc i mialam duzo zadania oczywiscie wymyslilam inna scieme i teraz zachorowalam niestety ! glupio mi znow odmowic lekcje.. dodatkowo moj chlopak przyjezdza z zagranicy i musialby siedziec sam w domu, gdy ja bede na korkach.. moje pytanie jest skierowane glownie do ludzi udzielajacych korepetycje... co sadzicie gdy ktos czesto wam odwoluje lekcje? czy jest to fair ? czy myslicie.. klient to wymaga? nie odmawiac czy sie nie pieprzyc i odmowic :)?

Gość kadiaaaaaaaa
up :D i mozecie darowac sobie komentarze w stylu ze ludzie maja gorsze problemy, ja tez mam ale w obecnej chwili nurtuje mnie ten

Gość jelonek ogonek
jak to mówią klient nasz pan, choć jeśli będziesz tak robić nadal to korepetytorka cię oleje bo mogłaby zarobić a ty pewnie odwołujesz w ostatniej chwili a tak się nie robi

Gość kadiaaaaaaaa
chcialabym odwolac dzisiaj a korepetycje mam jutro

Gość kadiaaaaaaaa
upppppppppppppppppppppppp

Gość Mona86
a co się stanie jak chłopak posiedzi godzinę bez ciebie? nie kumam

Gość kadiaaaaaaaa
niby nic sie nie stanie.. :) domu mi przeciez nie wyniesie ale nie widzialam sie z nim 3 tygodnie chcialabym z nim pobyc zaraz jak przyjedzie a ja bede musiala na korki zapieprzac

Gość kadiaaaaaaaa
nikt mi nie pomoze :D?

Gość sdfsfsdf
idz teraz na te korki a potem umawiaj się już tylko na konkretną godzinę z kilkudniowym wyprzedzeniem

Gość kadiaaaaaaaa
no to tak umawiam sie caly czas na konkretna godzine z kilkudniowym wyprzedzeniem .. zawsze mam stala pore w piatek