Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zesta

KRWAWIENIE W 6 TYG CIĄŻY POMOCY ??????

Polecane posty

Witam o dzidzię staraliśmy się dość krótko owulacja w 22dc i udało się 34 dc cyklu dwa testy i oba pozytywne byłam taka szczęsliwa na pod koniec 6 tyg plamienie żywą krwią pojechałam do szpitala a tam usłyszałam że jestem histeryczką i mam urojoną ciąże bo na usg nic nie widać nie chciano słyszeć o pozytywnych testach pierwsze badanie którego się podjęto to fotel gin z KOMUNISTYCZNYMI METALOWYMI wziernikami poczułam ból przy bad i polała się krew psedu pani dr powiedziała szyjka macicy zamknięta, zeszłam z fotela i usłyszałam może pani jechać do domu ciązy nie widzę nie zgodziłam się zmusiłam ich żeby zrobili mi usg oczywiście czekałam na nie 2 h pani dr stwierdziła nic nie widzę, leżałam na oddziale nikt się mną nie interesował nawet nospy nie dostałam mąż po burzliwej rozmowie wywalczył badanie HCG bo pani dr nie wpadła na nie rano wyszłam na własne żadanie leko plamiłam jeszcze 2 dni w nocy ani kropelki i nie chce mi się wierzyć ze to okres, jak wychodziłam to usłyszałam ze jak mi się spóznia okres 2 dni żeby nie zawracać im głowy czekam na badanie krwi.....