Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie smutne ma zycie

bardzo mi szkoda mojej kuzynki

Polecane posty

Gość takie smutne ma zycie

Straciła już siostrę kilkanaście lat temu, 2 miesiące temu powiesił się jej mąż, zostawił ją z dwójką malutkich dzieci a dzisiaj był pogrzeb jej brata który też się powiesił :( Ona ma dopiero 24 lata a już jest załamana, schudła ponad 20kg przez ten stres :( Strasznie jej współczuję a na pogrzebie nie potrafilam do niej nawet podejsc bo nie wiedzialam co powiedziec :o Sama przezyłam teraz smierc kuzyna ale po prostu nie potrafilam do niej podejść, widziałam jak cierpi i im wiecej ludzi do niej podchodziło składac kondolencje to tym bardziej ona płakała :( Nie utrzymywałyśmy jako tako kontaktu ale strasznie mi jej szkoda. Dlaczego muszą cierpieć ludzie przez głupote innych? Brat miał jej pomóc w wychowaniu dzieci a sprawił że ona teraz totalnie się załamała. Po co ludzie popełniają samobójstwo? Nie pomyślą nawet o najbliższych, jak oni będą cierpieć :( Chciałam się tylko wygadać...

Gość lulululi
przynajmniej schudła :D

Gość vffffffff
no nic nie można powiedzieć... Ty jak chcesz jej pomóc to poprostu bądź przy niej i wspieraj, bądź jej oparciem

Gość kasienkaabc
trzeba bylo podejsc przytulic ja chociaz. Samo przytulenie to czasem duzo. Odezwij sie do niej , niech nie bedzie sama z tym:( Mieszkasz niedaleko niej? Czemu oni sobie odebrali zycie?:(

Gość kasienkaabc
ona jest w bardzo trudnym okresie - trzeba z nia byc, bo ona moze probowac zrobic to samo. Samobojstwo w rodzinie nie pozostaje bez echa. Nie zostawiaj jej samej sobie.

Gość To proste przecież
Odebrali sobie życie, bo chorowali na depresję i nikt im w porę nie pomógł. Wiesz, żal mi Twojej kuzynki, że cierpi, ale niestety ona sama jest w dużym stopniu winna, bo mieszkała przecież z mężem i po osobie chorej na depresję widać wyraźną zmianę w zachowaniu. Powinna była w porę zareagować i zaprowadzić go do lekarza. Ale tego nie zrobiła i teraz jest tragedia dla wszystkich, a największa dla tych dzieci...

Gość kasienkaabc
badz przy niej i nie pozwol jej wpedzic sie w leki. Wiem, moze ktos mnie skrytykuje za to co pisze, ale leki, ktore przepisuja psychoatrzy czesto maja skutki uboczne takie wlasnie jak chec odebrania sobie zycia :/ Czlowiekowi sie niby polepsza a sie tak naprawde pogarsza. Ona ma dla kogo zyc, uswiadom jej to🌻 Masz kwaitka 🌻:)

po prostu bądź przy niej, bo po płaczu przychodzi potrzeba rozmowy, niech ona wie, że będzie miała z kim porozmawiać.

• NAJŚWIEŻSZE

• 2
      ...