Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona_w_myślach

Ślepy facet

Polecane posty

Gość zagubiona_w_myślach
Co jakieś inne? Nie będę opisywała przecież co uznaję za flirt, lodowisko to tylko dodatek.

Gość krzych90
Może się nie zna na babskich sygnałach, gierkach itp, i traktuje Cię jak koleżankę! Daj mu porządny znak! Najplepiej patrz mu prosto w oczy kurewskim namiętnym spojrzeniem to facet od razu zrozumie o co chodzi!

Gość zagubiona_w_myślach
A czy możliwe jest to, że wie, że podoba mi się, nie ma wobec mnie żadnych planów, po prostu koleżanka i koniec? Nie liczy się z moimi uczuciami, nie zdaje sobie sprawy, ze częste spotkania robią mi nadzieję? Myśli, że mi przejdzie?

Gość a ty sie liczysz z jego
uczuciami? dlaczego chcesz mu na sile wciskac wiecej niz on sam chce

Gość zagubiona_w_myślach
Ja mu nic nie narzucam. Chciałam się wycofać, ale on sam chce się spotykać. Powinien wiedzieć, że jeśli jestem dla niego tylko koleżanką, to trochę izolacji byłoby wskazane.

Gość ale ty jestes obludna
.

Tak, możliwe że nie liczy sie z Twoimi uczuciami. Korzysta sobie z ciepełka ile może, ale przecież nic Ci nie obiecuje, prawda? No, to ma czyste sumienie. Innymi słowy "Przyjaźni" się z Tobą.

Myslę, ze on doskonale wie, że jego zachowanie może spowodowac nadzieję. I tam, gdzie byłoby to zbyt jednoznaczne, urywa to. (Na lodowisku tylko Ci pomaga, zebys sie nie przewróciła, prawda. Potrzymał sobie za rękę i ma czyste sumienie)

Gość to musi byc straszne
ty sie do niego slinisz a on cie nawet bzyknac nie chce

Gość dfafsdfadffssf
@koralowa zgadzam sie dodam jeszcze ze mysle ze nie jest slepy, ma jakis inny powod, ale jaki by on nie byl, to najlepsze wyjscie jest sobie to darowac :)