Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna dziewczyna z krakoowa

SZUKAM fajnego faceta z kakowa ( do 30)

Polecane posty

czesc, czy jakis seksowny facet z fajnym tyleczkiem ma ochote zostac moim wkladem do lozka ?;>

jestem badzo wrazliwa dziewica

Gość wtf....
z kakaowa??? :o

Gość rozgarenieta patrycia
Levviatan z moze dziwki w Tobie ?

Gość pan tusek
się zgłaszam ale mam wymagania

staszek spod monopolowego -> nie sztuką jest mieć coś co mogą mieć wszyscy :P

o już weź nie pierdol, dla niektórych nie liczą się związki, a swoimi wypowiedziami udowadniasz jaki masz ograniczony rozum. nie każdy czeka na księżniczkę/księcia, ale pewnie nigdy tego nie zrozumiesz. a co do sztuki, już widzę Cię jak zaliczasz panienkę :-D masz źle z kopułą

panie tusku--> jakie wymagania?:)

Gość pan tusek
lubię szczupłe panie, które lubią seksownie się ubierać ;)

staszek spod monopolowego -> rozumiem że ty wolisz tylko takie które dają każdemu kiedy tylko maja okazję? :P

Gość pan tusek
a ty leviatan nawet nie wiesz jak wygląda okazja :D

to już moja sprawa jakie lubię, a skoro taki mądry, to naprawdę uważasz się za takiego boga który może mieć każdą puszczalską dziewczynę/nie licząc tych które biorą kasę za seks/? poszerz horyzonty, świat nie jest dobry lub zły, zawsze jest coś po środku

staszek spod monopolowego -> nie uważam się za takiego który może mieć każdą :P po prostu wole taką która nie ma co tydzień innego a facet nie jest dla niej tylko dodatkiem do fiuta ;]

Gość pan tusek
leviatan w Twoim wypadku fiut jest tylko wyposażeniem opcjonalnym dziewczyna nigdzie nie napisała, że szuka kogoś na chwilę i za kasę więc się zastanów zanim zaczniesz obrażać

Gość fajna dziewczyna z krakowa
levviatan moze Ty:)

staszek spod monopolowego-> ja nie idealizuję ;) fajna dziewczyna z krakoowa -> może ja może nie ;)

widze ze jests samotny

Leviatan czeka na rudą zielonooką dziewice o idealnie kobiecych kształtach, z samochodem i najlepiej własnym mieszkaniem a on w zamian bedzie czekał na nią z rozłozonymi nogami oferujac swojego prawiczego krzywego fiuta

rozgarenieta patrycia -> do przecinka się zgadza, po już nie. I znając życie to wątpię abym z taką był ;]

Levviatan ale chłoopie czy Ty widzisz w jakie błedy popełniasz? czy po prostu udajesz że ich nie ma i nie chcesz ich widziec? Twoje odpowiedzi sa niekonstruktywne i w ogóle nic nie wnoszace jak grochem o sciane, Ty o seksie bedzie po prostu wiecznie gadał a nie go uprawiał, o ile nie zmienisz piertolenia i teori w działanie i praktyke :(

rozgarenieta patrycia -> a co ma mówienie o czymś do robienia tego czegoś? teoretycznie wszystko, w praktyce może się okazać że nic - i tego nie podważam i nie neguje nie zaprzeczam że to co będę w przyszłości robił MOŻE być odwrotnością tego co mówię

levvviatan, ale ja jestem normlana fajna dziewczyna

ok, ale ja mówie teraz o Twoich kontaktach z dziewczynami a raczej ich braku w realu , i dlatego o tym mówie bo ciągle o tym trabisz i ciagle sie sprawach damsko meskich najwiecej udzielasz i najsurowiej osadzasz a znasz własnie tylko życie od strony suchej praktycznej w sumie nie moja sprawa, ale odkad pamietam ( a jestem tu od jakis 3 lat ) siedzisz tu i nie masz zadnych postepów w dziedzinie towarzystkiej ani zawodowej, a we wszystkich tematach wytykasz bledy, łatwo jest niepopelniac bledow kiedy sie siedzi przed kompem i nic nie robi

rozgarenieta patrycia -> tylko zauważ że moje doświadczenie w kontaktach damsko-męskich znasz tylko z tego co ja tutaj piszę a nie piszę wszystkiego. poza tym nieraz osoby tutaj się pytają o suchą ocenę danej sytuacji której ja udzielam rozgarenieta patrycia -> nie zaprzeczę że nie jesteś ;] możesz napisać maila to pogadamy i zobaczy się czy to będzie kolejna internetowa znajomość czy coś innego