Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaa21llllaaaaaaaaaatttttt

jakbyście zreagowały na taki teskt?

Polecane posty

powiedziałam do mojego faceta ,, a ty też nie wiadomo co robisz może chodzisz na dziwki jak wtedy zanim mnie poznałeś?" a on ,, nie muszę chodzić przeciez jedną już mam" uderzyłam go w twarz ,obraził się i wyszedł. Przesadziłam?

Gość Lucekxxx
gośc to mistrz ciętej riposty

w seksie też ma takie teksty ,, jesteś prawdziwa dziwką" ,albo ,, suczko moja" itd ale to w seksie bylo więc przymykalam oko..

-.- ja bym nie musiała reagowac na taki tekst bo w życiu bym się nie spotykała z kimś kto chodził na dziwki. ale gdyby ktoś już mnie nazwał dziwką to pewnie bym wstała i sobie poszła, bo co tu można zrobic? a na przyszłośc zapamiętaj że to co mówią inni jest zazwyczaj reakcją na to jak Ty się zachowujesz i co mówisz, więc jak już masz pretensje to się zastanów czy nie powinnaś ich miec w pewnym stopniu do siebie.

Gość hs3t
pewnie to dresiarz

Gość powinien sobie znalezc inna
bo jak zostanie z toba to nie jest nic wart

Gość Mała misia:)
chyba zrobila bym to samo co ty...jejku jak on moze cie tak traktowac

Gość Śiczna Gaduła
i dobrze zrobiłas wes przestan sie z nim spotykac jakis on jest rąbciety

Imbecyl. Nerwy nerwami, ale trochę szacunku się należy do bliskiej osoby, którą jak mniemam jesteś dla niego. I jeszcze na koniec męski foch. Kwintesencja męskości.

Gość 23 lata mmam
mowiac tak do niego, ze kto wie, moze chodzil na dziwki tez go obrazilas. jego tekst byl reakcja na twoj

bo zaczeło się tak ,że on mówił ,że pewnie kogoś mam itd. wtedy ja mu powiedziałam ,że to może on chodzi na dziwki ,a potem on to powedział

zaraz zaraz co tak wszyscy bronią autorki. Sama zachowalas sie nieodpowiednio i to ty zaczelas mowiąc ten tekst o dziwkach. Takze jak pretensje to tylko do siebie. A facet ci przygadal ;) Tymi słowami wyrazilas brak szacunku do niego wiec wymagasz zeby on cie szanował ? A szczerze mowiąc pewnei jestescie siebie warci, taka sama ty jak i on, skoro sobie na to w związku pozwalacie