Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artur.N.L.

Aborcji mowimy tak.dziecko to maly pasozyt

Polecane posty

Gość ale tu durnoty
siedzą byle jakie głupawe hasełko wam rzucić a wy się zbiegacie i bulwersujecie jeszcze durniejsi tu ludzie niż na onet.pl

Gość kichkichans
ignorant i ciota

Gość ale jaki ty masz problem
ale co to kogo obchodzi, czy ty to traktowalas jako dziecko czy jako zlepek komorek ?? faktem jest, że dałas ciala, powołałaś nowe życie i jeszcze sie zachowujesz z wielkimi pretensjami jakby to była nie twoja wina tylko jakby ci ktos to sila do macicy wsadzil. Noo idiotyzm nie zna granic. A jak nie skutkuja środki anty i gumy pękaja na potege to sie nie ruchajcie, bo chyba powszechnie wiadomo, czym skutkuje seks i skąd sie biora dzieci.

Gość ale jaki ty masz problem
mnie tam rybka, ze ktos jest na tyle glupi, ze sie zabezpieczyc porzadnie nie umie i daje sobie macice skrobac, ale śmiech mnie bierze jaki idiotyzm niektorzy prezentuja.

Gość ***MałaMi***
ten kolokwialnie nazwany płód za jakiś czas może być piłkarzem, baletnicą, lekarzem...tłumaczenia typu "sytuacja materialna nie pozwala na pozwala Mi na posiadanie dziecka" , " chcemy spełnić swoje marzenia" w ogóle do mnie nie przemawiają, są oznaką egoizmu i bezduszności! Zamiast starać się jakoś wybrnąć z ciężkiej sytuacji (bo zawsze jest jakieś wyjście) to najlepiej pozbyć się tego które nie ma jeszcze prawa głosu.