Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallczyki

moj maz po slubie przestal o siebie dbac! Wyglada jak dziad z dworca !

Polecane posty

Gość mallczyki

31lat ,rok po slubie a olewa wszystko. Plywal wczesniej prawie codziennie , rano z psem , byl aktywny,ladnie przystrzyzony. A teraz? Klata i brzuch zarosnieta - wczesniej depilacja to byl standard, fryzura jak u dziada, do fryzjera nie chce mu sie isc, ze sportu zrezygnowal - chodzi na ryby z kolega + piwko albo siedzi przy komputerze i non stop oglada filmy. Jestem...wsciekla. Na seks nie mam ochoty, brzuch rosnie i zrobi sie z niego misiek :/ proponowalam wyjscie na rower kilka dni temu bylo cieplo,jemu sie nie chce,na basen to samo, na spacer nie pojdzie bo po co ? Jest samochod. Lubie aktywne zycie na swiezym powietrzu a z kazdym miesiacem jest coraz gorzej . Mam sie szykowac na lenistwo kapcie komputerek i rybki ?

Gość Śiczna Gaduła
J a jestem 7 miesiecy po ślubie i mój mąż sie nie czesze juz , chodzi zarośniety, juz mnie nigdzie nie zabiera sam wychodzi, i mógłby chodzic wtym samym przez kilka dni. Wkurza mnie to tez bo wczesniej pachnacy fryzurka ciuszki a teraz.... małżenstwo zmienia i to niestety na gorsze. Mysla ze juz sie nie trzeba starac o kobiete