Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolitka06.1990

Pomocy!!!

Polecane posty

http://allegro.pl/walentynka-dla-spalonego-kubusia-i1461086026.html Błagam wejdzie na tą aukcję i za symbloliczne 5 zł pomóżcie podpalonemu pieskowi! Jak ktoś nie ma konta na allegro, może wykonać normalny przelew (ja tak właśnie zrobiłam), dane są podane na aukcji. Proszę nie bądzcie obojętni:( I proszę podszywaczy i inne osoby, które mają zamiar kpić ze sprawy o zastanowienie się nad swoim żałosnym życiem i niepisanie na tym forum.

No to lepiej idź i kupuj, a nie marnuj czas na pisanie na topiku, który cię nie dotyczy. Jak narazie nie pomogłeś nikomu, tylko piszesz jakieś wypociny.

Gość dsgvafdc
w normalnym kraju uspilo by sie psa a nie skazywalo na meczarnie. tak amo jak konie ze zlamana noga.

I to z tego, że niektórzy ludzie nie widzą tylko monopolowego, taniego wina i czubka własnego nosa i chcą pomagać. Jak tego nie rozumiesz - to nie jest miejsce dla ciebie. To samo tyczy się innych osób myślących równie płytko. Koniec. Kropka.

Gość dsgvafdc\
skad ten przytyk do alkocholu ? masz z nim jakis problem ?

Gość taka historyjka
sprawa wygladaa nastepujaco .... KASA KASA KASA. - JUZ tłumacze czemu. tesc mial kundelka, stary fajny piesio, ale zacza chorowac, leczyli podawali chormony sterydy, pies nie dal rady sam wlazic juz na 2 pietro (tesc go wnosił ). pytanie czemu weterynarz niechcial uspic psa ... kasa, 6 wizyt u niego w miesiacu, zastrzyki, roznego rodzaju masci ktroe on robił, lekarstwa tez kupowane od niego .... kasa. piesek i tak zdechł a meczył sie 2 lata jeszcze.

Gość NMWSM
Ostatnio było o tym biednym piesku w "Magazynie Ekspresu Reporterów". Żaden reportaż nie wywołał we mnie takich emocji, nie mogłam powstrzymać łez. Już przelewam pieniądze

może sama myślisz płytko, lepiej uśpić takiego psa, a nie pozwalać mu cierpieć, ale nie nawet jeśli będzie miał wyrwane łapy, wydłubane oczy, wybite zęby, ale serce jemu biło, to Ty zawsze powiesz- trzeba jemu pomóc, i nie pozwolić aby umarł. jak naprawdę chcesz mu pomóc to go przygarnij a nie ściągasz kasę od naiwnych ludzi

Ta "kasa" to aż 5 zł, które w dodatku nie idzie na mnie! Naprawdę jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to nie mów. Ja chcę pomagać i będę to robić, idiotyczne odpowiedzi mnie nie zniechęcą. Dziękuję osobom, które chcą pomóc 🌻