Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość claryssa

narzeczony powiedział, że jestem płytka bo...

Polecane posty

Gość claryssa

Narzeczony stwierdził, że jestem płytka, bo powiedziałam mu, że kiedy pisze do mnie nawet najpiękniejszego smsa i robi w nim straszliwe błędy ortograficzne, to mi się nie chce go czytać. I nie są to błędy w wyjątkowo trudnych wyrazach, a błędy typu: 'spujrz' czy 'z powarzaniem'. Ręce mi opadają jak dostaję takiego smsa. Szybko je kasuję, żeby zapomnieć, że mógł napisać coś z takim błędem:(. On uważa, że najważniejsza jest treść. Ja jestem zdania, że zarówno treść, jak i forma, jest ważna.

sam jest płytki błędy mozna interpretować jako niechlujstwo z jego strony i pisanie "na odwal"

Gość ahgahahahahaha
ale burak hahahahahahahahahhahahahahahahha

Gość czy wy też uważacie
że wiekszosc facetow to analfabeci?? ponad połowa facetow z ktorymi zdarza mi sie pisać robi tego typu błędy :O a fu

Gość aleeeg
niech sie nauczy pisac

Gość ja mam ....
właśnie,może ma dysleksje? Rozumiem ze forma jest ważna ale przecież mogłabyś już to ominąć :o liczy sie to co z serca a nie ''ż'' zamiast ''rz'' czy coś

Nie jesteś płytka, a on znalazł sobie sposób, by usprawiedliwić swoją niedbałość. To on jest płytki w tym momencie, bo nie wykazuje jakiegokolwiek starania, by wysyłać sms-y na wysokim poziomie, zarówno treściowym jak i ortograficznym. Jakby dał Ci złamanego kwiatka, a Ty byś nim wzgardziła, to też by miał pretensje, że nie doceniasz samego gestu. Jak jest dyslektykiem, to niech używa słownika w telefonie. Chociaż jakby mu naprawdę zależało, to by przysiadł nawet z tym książkowym.

Gość oczywiscie ze jestes płytka
"Szybko je kasuję, żeby zapomnieć, że mógł napisać coś z takim błędem" no straszne, jak on mógł 😭?!?

Gość maliboo.
moze ma dysleksje a jezeli ma, to radze sie zaglebic w temat i wywnioskowac czy to ma sens obarczac go za to wina i robic nieprzyjemnosci

Gość żółta latarka
Wybaczyłabym mu tylko, jeżeli ma dyslekcję. Jeżeli nie, to błędy ortograficzne w smsach, czy listach, oznaczają brak szacunku dla adresata.

Ludzie, jeśli ma dysleksję niech korzysta ze słownika w telefonie!