Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhfhgfhhg

Włączcie UWAGĘ na TVN!

Polecane posty

Gość hhhfhgfhhg

To straszne, że starsze osoby są same na strare lata :( Mam taką sąsiadkę, robię jej zakupy i zapraszam na herbatę. Poza tym cały dzień ogląda telewizje, czyta gazety... nikt jej nie odwiedza dlatego staram się ile mogę... rozejrzyjcie się dookoła, takich osób jest mnóstwo, dotrzymajcieim towarzystwa lub pomóżcie jak tylko możecie...

Gość mirabelkaaaaaa
no wlasnie ogladam....masakra!!!!!!!!!!!! Synalek pierd*****

Gość ja mam 28 lat i też mnie
nikt nie odwiedza :O

Gość hhhfhgfhhg
Najgorsze jest to, że taki los swoim rodzicom czesto gotują dzieci. Rodzice dwoją się i troją, żeby dzieci wychować a potem na stare lata nawet dziękuję nie usłyszą

Gość hhhfhgfhhg
"Syn ją tak zbił, że miała złamaną rękę"... no kurwa...

Gość ktoś mądrze napisał
dlatego na zachodzie normą są domy starców. Ludzie przynajmniej nie są samotni. Znałam kiedyś taką panią, która mieszkała w takim domu starców w innym kraju. Dom ten wyglądał jak blok tylko taki bardziej luksusowy. Piękny teren w okół , ogrodzony, ale każdy mógł wchodzić i wychodzić kiedy chciał. Miała ona 2 pokoje z kuchnią i w razie kłopotów zdrowotnych pełną opiekę medyczną. Poza tym nie czuła się samotna, bo wszyscy się tam znali i odwiedzali a także wspólnie spędzali czas. W zasadzie niczym się ten dom nie różnił od innych domów. Ale to zachód...:(

Gość Apinda
to naprawde jest przykre..:( bardzo dobrze, ze pomagasz tej pani, dotrzymujesz jej towarzystwa, ona naprawde musi sie strasznie czuc jak jest samiutka na starosc... ja w mojej okolicy nie mam za bardzo takich osob, ale jak kiedys bede miec to bede sie starac jakos im pomoc...