Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To dla mnie nie do przyjecia

Jak można się tak....

Polecane posty

Gość To dla mnie nie do przyjecia

k....ć ( chciałoby się napisać ). Jestem kobieta i nie rozumiem tego . Pierwsza lepsza impreza i moje kolezanki( nie wszystkie) ida na calosc . Sex z pierwszym lepszym facetem , to dla nich podejrzewam normalnosc. Zastanawiam się co nimi kieruje ? , dlaczego nie wlaczaja im sie jakiekolwiek hamulce?. Jak mozna od tak po prostu rozebrać sie przed pierwszym lepszym facetem i wypiac tyłek. Jak mozna pierwszemu lepszemu facetowi dać sie obamcywać , dotykać itp. Czasem mam wrazenie , ze jestem jakimś dinozaurem.

Gość To dla mnie nie do przyjęcia
Tak się składa , ze mam . Niestety jestem swiadkiem takich scenek , skoro siedzę przy jednym stole . Oni bez skrępowania sie zachowują , a mi niedobrze , jak pomyślę , o jej 2 połowce , ktorą zostawiła w domu . To zazwyczaj babskie wieczory .

Gość powiedz to koleżance
a nie na forum pewno mina jej oraz tego kolesia, co ją obściskuje, będzie bezcenna ;-)

Problem polega na tym , ze to kolezanki z pracy. Muszę robić dobra minę do złej gry. Nie chcę mieć w pracy nieprzyjemnosci . Jeśli wyjdę to tez nie zostane dobrze odebrana . Zniesmacza mnie to okrutnie . Nie moge sie skupic na rozmowie , uciekam wzrokiem. Wstyd mi za te dziewczyny.

Gość IMO13248
To po chuj się z nimi zadajesz po pracy?

Gość Namuzowywanie
Bazienka, ale ty akurat jestes brzydka, wiec o co chodzi? :D

Gość IMO13248
Bazienka ma IQ=160 więc musi być brzydka. :D

Słuchajcie ja tez na adoratorów nie narzekam , tym bardziej , ze jestem wysoka , szczupła i biusciasta . Nie raz faceci zerkaja mi w biust , tylko co z tego ?. Poza tym jestem mezatka , ale nigdy mi takie zachowanie nie było w głowie, czy miałam faceta czy nie . Nie wyobrazam sobie , zeby facet poznany 3 godziny temu mnie oblepiał łapami . Po co sie z nimi spotykam? . Nie wiesz jak to jest w pracy?. Nie ma Cie to krzywo patrzą i dupę obrabiają , to juz wolę iść. Dosiadaja sie w trakcie faceci ( bo przeciez same baby przyszły i sie zaczyna). Chyba to ja muszę zmienić swoje nastawienie w takim razie .

Tzn. nie zwracac uwagi . Tylko tak jak mowie ciezko mi siedzi sie przy takim stole i obserwować takie zachowania. Najlepszy jest koniec , ja to nazywam rozchodne . To pa , moj miś przyjechał po mnie .Do nastepnego dziewczyny.

Gość jak widać można
też znam takie kobiety .... Na szczęście nie muszę mieć z nimi kontaktu A jak już mam to ograniczam do minimum To po prostu żałosne oglądać takie przedstawienia

Bazienka - Zycie nie jest biało -czarne , ma rowniez odcienie szarości.

A tu musze Ci przyznac racje:)

Gość Januszek..........
To prawda.Dziewczyny idą na całośc. My faceci mamy je szanować????___________NIE!!!!