Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kratka w linie

Co robić?

Polecane posty

Gość kratka w linie

Kupilam jakis czas temu mp3, podlaczam go do kompa,ale ten go nie wykrywa:O Co robić? Nie mogę nic wgrać na niego, nic:( Pomoze mi ktos?

Gość incredibles
moze usb nie laczy tez tak mialam

Gość kratka w linie
na poczatku wyswietla sie komunikat,ze wykryto nowy sprzet i za chwile znika i nic nie ma:O

Gość incredibles
a ten sprzecior potrzebował instalacji? niektore nie potrzebuja i komp czyta je od razu, inne potrzebuja oprogramowania, by komp je widział. spróbuj jeszcze w innym usb, moze gniazdo nie łaczy skoro jak piszesz raz widzi a raz nie.

Gość kratka w linie
Na innych komputerach wyswiewtla sie zawartosc mp3(bo ini mi nagrywali na roznych kompach), a na moim nic sie nie wyswietla. Mp3 programuje sie samo automatycznie, na kompie. Co zrobic? Da sie jakos wykryc to mp3?

w takim razie to wina systemu operacyjnego jaki masz na komputerze tez tak miałam że nawet z płytą nie mogłam zainstalować mojej mp4 a jak musiałam sformatować dysk i postawić system od nowa (inny) to bez najmniejszego problemu komputer wykrył urządzenie :)

Gość kratka w linie
No wlasnie, o to chodzi. Ale skoro wgralam sobie na to mp3 muzyke(nai nnym kompie) to dlaczego na mp3 tez mi nic sie nie wyswietla, mimo,ze otwierajac folder muzyka- nak ompie- wyswietla sie lista wgranych piosenek:O

aa czyli mp3 nie działa pomimo wgrania tam już jakichś piosenek? może masz wadliwy sprzęt po prostu?

Gość kratka w linie
GRA, HUUUURA:D NIE WIEM DLACZEGO,ALE GRA:D

może coś przez przypadek wyciszyłaś zablokowałaś albo coś... no nic ważne że działa :)

Gość kratka w linie
Wlasnie sam pojawil sie folder muzyka, ktorego wczesniej nie bylo. Zawsze mam jakies problemy ze sprzetem. A co do kompa- dziekuje bardzo za pomoc, musze naprawic ten system, bo ani pendrajw ani nic nie dziala podlaczone do usb:O