Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5552299

ZGWAŁCIŁ NIEMOWLĘ I NIE ZOSTAŁ UKARANY

Polecane posty

Gość 5552299

http://wiadomosci.onet.pl/wideo/pijany-wujek-zgwalcil-dziecko,8748664,1,klip.html# Brutalnie zgwałcił i okaleczył 13 miesieczna dziewczynke, rodzice piani, i zadna z osob nie zostala ukarana Jak ogladalam film co znajduje sie w linku, i slucham tego jebbanego chuuja w krawacie to az sama jestem w tej chwili niepoczytalna MASAKRA co sie dzieje z naszym prawem

Gość ruranska
Nalezy mu kut...a uciac , bez znieczulenia!!!

Gość kaaatyyy merryy
NIEROZUMIEM JEDNEGO Mj kolega lubi sobie zapalic czasami ziolo i zostal raz przez patrol policji zlapany na jaraniu i poszedl siedziec na rok a ten typ zgwalcic niemowle i nie siedzial wcale. Czy to znaczy ze sex z niemowletami jest w Polsce dozwolony a palenie marichuany nie? dziwny kraj

Gość IMO13248
Teraz to nawet 13 MIESIĘCZNE laski dziewicami nie są...

Gość rok za palenie zioła
? Może był wcześniej karany?

Gość kaaatyyy merryy
nie byl karany mial tam jeszcze w kieszeni w woreczku. ale na wlasny uzytek

Gość kaaatyyy merryy
wiecie ze ta dziewczynka mieszka dalej z matka ktora jest zwykla qrwa i dalej olewa dziecko

Gość kaaatyyy merryy
czy o jest nowy filmik? bo ja pisalam do tvnu zeby zajeli sie ta sprawa. to dziecko jest nadal zaniedbywane

Gość kaaatyyy merryy
to jest okropne ja czytalam opinie prokuratora o uniewinnieniu zboczenca min ze zgwalcil joasie przez przytrzymanie za nozke, Boze czy jestescie wstanie sobie wyobrazic jak to dziecko cierpialo jak musialo krzyczec z przerazenia i bolu?! to dziecko zasluguje na milosc i cieplo a wtym domu go nie znajdzie. czy wiecie ze matka tego dziecka powiedziala po sprawie ''oco tyle halasu przeciez ja pozszywaja''. to dziecko przezylo najgorsza rzecz z mozliwych . zostala pozbawiona dziecinstwa i mozliwosci posiadania dzieci w przyszlosci. prosze piszcie do tvnu aby zajmowali sie ta sprawa Joasia zasluguje na prawdziwa rodzine. wiem ze chciala ja adoptowac pewna rodzina poruszona losem dziewczynki ale sedziowie maja w dupie dobro dziecko.

Gość szczepionkaaa
a wy fladry w domu na dupach siedzicie i tylko sensacji szukacie pewnie zalujecie ze nie ma filmiku z calego gwaltu

Gość kaaatyyy merryy
wystarczy wpisac wujek i jest jako pierwszy filmik. Piszcie do tvnu prosby o zajecie sie ta sprawa. rodzice powinni zostac ukarani a dziecko ma szanse na normalna szczesliwa rodzine a nie taka patologie. ile ta mala juz przezyla zla w sswoim krotkim zyciu!

Gość suzzannn
a jak on to mogl zrobic jak moj maz mi wklada to mnie boli a takie male dziecko fuujj

W Polsce za gwałty sądy dają symboliczne kary. W tym dzikim kraju prawo jest dla przestępców. Spróbuj się obywatelu obronić to dostaniesz wyrok. Jeśli ktoś by teraz pod wpływem silnego wzburzenia odstrzelił tego pedofila, to nie mógłby liczyć na łagodniejszy wymiar kary. Prokuratorzyna by wmówił, że działał z premedytacją i wszystko zaplanował na spokojnie. Taki porządny obywatel dostałby minimum 25 lat więzienia. To część polityki wyniszczenia Państwa Polskiego. Stopniowe zwiększanie przestępczości, biedy i haosu.

Gość suzzannn
a mnie zastanawia : 1) czy prokurator nie jest sam pedofilem? 2) czy zmierzamy (prawo) do legalizacji pedofili?

Gość co to za rodzina
oni nie powinni miec nigdy dzieci

Gość mam dzisiaj pecha.............
Niech mi ktoś wytłumaczy gdzie był Bóg? Już widzę, jaki on to nie jest chory psychicznie. Załatwili mu papiery, żeby nie poszedł siedzieć, a szkoda. Mam nadzieję, że jednak pójdzie siedzieć, a więźniowie zrobią mu z dupy kosmos.

Gość mam dzisiaj pecha.............
Po tym jak to przeczytałam, nie mogę sensownego zdania złożyć...

Gość Januszek..........
No nieeeeeeeeeee!!!

Gość iuil
Co za gnój,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :

Gość mammmajulki
dlaczego nikt nie pomoze tej małej:( dzisiaj wszyscy poruszeni jutro zapomną a ona żyje w piekle

Gość MICHELLLOBBBAMA
a ja czytalam w newsweek (sytuacja w polsce) ze w domu dziecka chlopaki w wieku 12-16l gwalcili dzieci w wieku 3-6l, jeden wychowanek domu (niepelnosprawny chlopak) zebral grupe chlopakow ktorzy spuscili łomot tamtym zboczencow. i teraz niepelnosprawny (na wozku jezdzi) w poprawczaku za pobicie i naklanianie do pobicia a zboczency dalej z tymi dziecmi w jednym domu dziecka. AVE POLSKA!

Gość mama-mia84
Ja tez interweniowałam do mediów zeby sie tym zajeli,ale jak widac nawet oni nic nie moga zdziałac. W du*e je**ny prokurator,nawet nie potrafił sensownie zdania sklecic.

Gość mama-mia84
Jak ci prokuratorzy i sedziowie moga spokojnie spac,w dupie maja to co dzieje sie z ta dziewczynka.