Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna19krkrkrkr

Zostałam oszukana !!

Polecane posty

Gość Justyna19krkrkrkr

Oferował mi w Krk prace jako hostessa 15 zł / h, wydoił ode mnie 170 zł na rozne rzeczy min nielegalna ksiazeczka sanepid, i kaucja poniewaz dziewczyny "nie przychodziły do pracy, kradły " , mam jakieś szanse? pewnie podał błędne dane i wyjechał.. ale warto sprawdzic ten adres? spotykaliśmy się w nowej hucie i zawsze był w 2 minuty bo bodajze tam mieszka wiem jestem głupią pindą, nigdy nie pracowałam, zajarałam się kwotą, zgłupiałam, mądry polak po szkodzie itp ale kur.. ile łez i nerwów za tym poszło to gorsze niż to głupie 170 zł co mam zrobić? iśc na policje>? co powiedzieć?

Gość Justyna19krkrkrkr
jestem roztrzesiona, zalamana.. jak moglam sie tak dac oszukać..? teraz siedze i rycze. Miałam 3 inne oferty pracy prawie pewne i niestety : czekałąm na niego, na rozne dokumenty i straciłam te stanowiska; a pisalam mu nawet smsy ze ze zwyklego szacunku do 2 czlowieka moglby napisac mi ze nie: nie bede pracować, bo mam inne prace. I juz jakies inne mądrzejsze ode mnie kobiety je mają. A mi trudno znaleść prace, jestem po maturze, bez doświadczenia, mialam marzenia, że bede tyle zarabiac, ze doloze sie do podatków, ze kupie sobie, mamie, chlopakowi tyle rzeczy na ktore nas nie stac, z tegow szystkiego nawetw pamietniku pozapisywalam to jako tabelka, bylam taka dumna i wszystko runęło.. wiem głupia jestem

Gość kozi bobku
nie zawracaj policji głowy swoimi buraczanymi problemami , przestepstwo od kwoty 250 zl a 170 to znikoma szkodliwosc spoleczna ruro tepa

Gość Justyna19krkrkrkr
pomozcie :(

Gość maliboo.
co za dupek masz jego nr tel? moze mogliby go namierzyc po telefonie?

Gość Justyna19krkrkrkr
mam jego numer telefonu, on wszystko sobie pieknie wymyslil: opowiadal w kawiarni rozne historie z hostessami, kazal mi wyslac zdjęcie twarzy , takie tam naprawde wiarygodny, mily, usmiechniety męzczyzna. Nawet rozmawialamz jego żoną. Mam na umowie jego adres, ale napewno zły ... zawsze sobie myslalam: inne tak, ale nie ja !! ja się nie dam !! a tutaj taka wtopa...

Gość maliboo.
kozi bobku tepy to jestes ty facet oszukuje wiecej koiet w ten sposob, z tego sie zrobi o wiele wiecej niz 250 zl i policja moze byc tym zainteresowana Moga np. profilaktycznie ostrzec inne kobiety Skad dowiedzialas sie o oferecie, jak go poznalas?

Gość Justyna19krkrkrkr
ee, ja juz dalam ogloszenie ze zostalam oszukana podalam jego imie naziwsko i jak narazie na mojego maila odezwala sie jedna dziewczyna oszukana przez niego

Gość Justyna19krkrkrkr
Wszyscy w domu źli na mnie, ja upokorzona...już nigdy nie zapłacę żadnej kaucji osobie prywatnej..

Gość maliboo.
nie obwiniaj sie daas sie zlapac, ale to pewnie psychopata jakis (1% spoleczenstwa to pscyhopaci, niekoniecznie mordercy, ludzie bez empatii , poczucia winy, manipulanci, czesto bardzo inteligentni Ja bym na Twoim miejscu przeszla sie na policje, nic nie tracisz Moze juz ktos zglosil tego dupka i to przekona policje by dzialac? Mogliby rzucic okiem na te umowe, nr tel, ja na ich miejscu podstawilabym jakas dziewczyne tajniak, zeby ten psychopata wpadl

Gość maliboo.
rozumiem, ze oferta byla na stronie internetowej?

Gość Justyna19krkrkrkr
Bardzo inteligentny, ale drań.. wszystko dobrze wymyślił. Robił wszystko tak, że nie dało się nie uwierzyć, ciągle mówił w pierwszych dniach: oj przepraszam że dziś nie pracowałaś, zapłacę Ci za te dni, żeby nie stracić takiej pracownicy. Prosił o zdjęcia twarzy do kosmetykow gdybym miała reklamować, dawał mi rzeczy do nauczenia sie o np degustacji płatków, eh.. naprawdę: NIE DAŁO SIĘ NIE UWIERZYĆ

Gość Justyna19krkrkrkr
tak, na gumtree, zadzwonilam i juz na 2 dzien bylismy umowieni, a ja taka dumna, chwalilam się wszystkim przyjaciolom , kuzynom, chcialam zabrac kuzynke na ciuchy zeby jej cos ladnego kupić

Gość Justyna19krkrkrkr
zalamana jestem ..

Gość miałaś 3 inne oferty
pracy. Mogłaś wybierać i niestety naciełaś sie. Próbuj dalej. Nie łam się. :)

Gość Justyna19krkrkrkr
jestem głupią piczą. Nikt nie chce pracowac z pipami :( Moja aktualna samoocena: kafeteriowe minus10

Gość bywa bywa
dla ciebie. Próbuj dalej.

Gość bywa bywa
🌼 dla ciebie. Próbuj dalej.

Gość Justyna19krkrkrkr
Dzięki, jak ochłone z nerwów to znajdę pracę, postaram się. Jestem przecież świetną dziewczyną , promienną, uśmiechnietą, miłą, sympatyczną, wrażliwą, moja APARYCJA jest ox tylko trochę mnie popierdoliło. I tyle. Każdem, sie zdarza, gonić za marzeniami nie zwracajac uwagi na nic, co nie ?

Gość dokladnie od razu lepiej
:)

Gość Justyna19krkrkrkr
Życzę dobrej nocki, dzieki za rady