Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosamundee

nieregularna splata kredytu

Polecane posty

Gość rosamundee

Witam, moze ktos mi pomoze: dreczy mnie pewna sprawa. Chcemy z mezem wziasc kredyt na kupno domu. Mam zdolnosc itd jednak martwie sie ze bank moze odmowic nam kredytu z tego wzgledu ze maz mial kredyt gotowkowy, ktory juz splacilismy ( wlasnie w tym tygodniu splacilismy pozostale 5000 aby miec czyste konto), jednak placil go dosc nieregularnie, czasem mial opoznienie ponad 30 dni a slyszalam ze to moze przeszkodzic w kredycie hipotecznym. Moze mieliscie podobna sytuacje i mozecie mi pomoc? z gory dziekuje!

Gość rosamundee
obiecalam mezowi , ze bede go wspomagac bede dawac dupy i obciagac kutasy przy pobliskiej trasie dzieki czemu regularnie beda splacane raty , powiedziec to w banku?

Gość pracuje_na_kasie_w_real
jeżeli nie miał większych opóźnień niż 3 miesiące nie powinno być problemu.

Gość Jelena Rozga
niestety raczej będzie z tym problem przez te długie (ponad 30-to dniowe) opóźnienia. Proponuję spróbować przez doradcę finansowego np z Open Finance lubi innej podobnej firmy, może oni znajdą bank, który udzieli kredytu.

Gość pracuje_na_kasie_w_real
idz do polbanku spokojnie dostaniesz.

Gość rosamundee
Dzieki za odpowiedzi a ty beznadziejny podszywaczu daruj sobie.. Mamy juz wybrany bank PKO BP. jestesmy umowieni na zlozenie wniosku w poniedzialek. nie wiem teraz co robic?

Gość gość
Ja skorzystałam z dofinansowania państwowego programu MDM i dzięki Bogu mogłam sobie pozwolić na pierwsze mieszkanie już w wieku 27 lat! Można otrzymać nawet 100 tysięcy dofinansowania. Aż żal nie skorzystać. http://mieszkaniedlamlodych.com/