Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka bez szans

Chyba zacznę się puszczać

Polecane posty

Gość brzydka bez szans

Mam 21 lat i nikt nigdy się mną nie zainteresował jako kobietą bo niestety do ładnych nie należę, a jestem zadbana i szczupła więc z makijażem, fryzurą i ciuchami pokombinować się już nie da bo zrobiłam wszystko. Jako że nie mam na co liczyc od płci przeciwnej chyba sprzedam dziewictwo - tanio bo brzyduli przecież więcej się nie należy i zacznę się puszczać żeby chociaż tak poczuć tą namiastkę kontaktu fizycznego :( chce mi się wyć z tej samotności jestem żałosna :(

Gość grobelna
zostawil Cię facet?

Gość Adgm
Przestań gadać bzdury. Nie ma brzydkich kobiet. Każda ma coś w sobie. Ty z pewnością też

Gość brzydka bez szans
grobelna jest gorzej bo nigdy nikogo nie miałam, NIKT się mną nie zainteresował :o więc to moja jedyna szansa z tym puszczalstwem :( naprawde nie mam na co juz liczyc, smutno mi gdy patrzę jak moje ładne kolezanki są podrywane i w związkach, a ja nie :(

Gość wtf....
eeee tam, mam znajomą, która wygląda jak ósme dziecko czarownicy. garbaty nochal, wystający podbródek, wyłupiaste oczy, chuda zapadnięta twarz, normalnie koszmar, rzadko trafiają się tak szpetne kobiety. I co? jest szczęsliwa. Ochajtała się i ma dziecko a facet wpatrzony w nią jak w obrazek. Pamiętaj, każda potwora znajdzie swego amatora.

Gość brzydka bez szans
Adgm, wiem ze jestem brzydka bo przecież nigdy nie byłam na randce, nikt nigdy nie powiedział mi ze jestem ładna, nie podrywał, nie zapraszał itd itd. mam lustro w domu i widzę swoją niesymetryczną i brzydką twarz i się nie dziwię że nikt się takim potworem nie interesuje :(

Gość lubie brzydkie
jak sie z Toba skontaktowac?

Gość malgosia80
co masz w sobie brzydkie? daj fotke jakas to ocenimy czy mozna cos z toba zrobic:)

Gość brzydka bez szans
wtf, dzięki ale nie potrzebuję jakieś faceta z litości. pewnie jest bogata albo złapała go na dziecko. i co to za życie z brzydką twarzą? :(

Gość pracuje_na_kasie_w_real
facet to nawet przeciętny ma przesrane :(

Gość brzydka bez szans
lubie brzydkie, to nie jest zabawne, rownie dobrze mógłbyś napisać "lubię gówna" a wiadomo ze nikt normalny nie zawraca sobie głowy gównami :o malgosia80, nie będę dawac foty bo jeszcze tu mnie wysmiejecie, wystarczy ze wysmiano mnie na innych stronach i nie przyjęto do beautifulpeople.com - wiem, to było żałosne ale nawet ze swoim najładniejszym zdjeciem zostałam odrzucona wiec faktycznie coś mocno ze mną nie tak ;( I tak na co dzień wielu ludzi daje mi do zrozumienia, ze jestem brzydka, ze o braku adoratorów nie wspomnę

Gość Adgm
Jesteś za młoda żeby opowiadać takie pierdoły. Po prostu nie trafiłaś jeszcze na tego który jest ci przeznaczony

Gość kozi bobku
a ktos cie bedzie chcial dymac? faceci kutasa na śmietniku nie znalezlli

Gość brzydka bez szans
Adgm, jasne, nie ma to jak 21 lat i ZERO adoratorów, randek, po prostu nic z tych rzeczy. Już nawet dziewczynki w podstawówce przezywają pierwsze śmieszne "miłości" ale już wtedy widać która się podoba i wyrośnie na ładną kobietę. Mnie to wszystko zawsze omijało więc niby dlaczego miałoby się zmienic? :(

Gość wtf....
nie jest bogata, wręcz przeciwnie i nie złapała go na dziecko tylko on się w niej zakochał chociaż charakteru też powalającego nie ma :)

Gość lubie brzydkie
ale ja nie żartuje, lubie dziewczyny o mocno nietypowej fizjonomii, jak piszesz jestes szczupła i zadbana a to już wiecej niz połowa sukcesu:)

Gość brzydka bez szans
wtf...., jakoś nie mogę w to uwierzyć ale koleś pewnie sam nie lepszy więc się pewnie cieszy że coś mu się wreszcie trafiło :o

Gość Adgm
Wiem coś na ten temat bo jak byłem w twoim wieku też nikogo nie miałem i podobnie jak ty zazdrościłem innym randek itd. Ale to sie zmieni, tylko spokojnie

Gość brzydka bez szans
Adgm, niby jak to ma się zmienić? z wyglądem już chyba nic nie zrobię (chociaż zbieram na operację ale jak znam zycie pewnie nic z tego nie wyjdzie). Nie zanosi się na zmiany bo mimo prób wciąż wygladam tak samo. I w miedzyczasie muszę wysłuchiwać jak kolega zachwyca się koleżanką, która siedzie koło mnie :(

Gość Adgm
Czyli to wszystko to ściema, czy to nie ty?

Gość brzydka bez szans
to ja jestem na tym zdjęciu

Gość Adgm
Kolega niech sie zachwyca kim chce a ty chyba z jakiegoś powodu nisko sie oceniasz. A już z tą operacją to zupełny bezsens. Dziewczyno troche wiary w siebie

Gość brzydka bez szans
żałosny podszyw :(

Dupa, nie brzydka! Głupoty gadasz i tyle. Śliczna,młoda, szczupła dziewczyna z Ciebie. Jak chcesz coś zmienić, to zmień sobie fryzurę ( zawsze pomaga na zły humor). Ja też nie miałam powodzenia, nie chodziłam na randki w podstawówce i nikt nie wysyłał mi walentynek. A po latach okazało się, że kumple się we mnie podkochiwali, tylko bali się podejść, bo miałam niewyparzony ( i do dziś mam) język :p ot, i cały sekret! Zmień do siebie nastawienie, bo przysięgam, Ty chyba brzydkiej baby nie widziałaś!!!!!

Gość brzydka bez szans
chyba strace dziewictwo z psem sąsiada

Gość mistrzyni świata w pasztetowej
też mam 21 lat, też jestem pasztetem, ale przynajmniej nie jestem tak zdesperowana :P mam w sumie szansę bycia w związku i dania dupy kolesiowi, który mnie kocha, ale to totalny kretyn i psychopata, więc szkoda mojej cipy i życia na jakiegoś pojebańca. szanuj się dziewczyno, choćbyś nie wiem jak brzydka była 🖐️

Gość brzydka bez szans
kto chce sie ze mna umówić

Gość Adgm
Źle mnie oceniłaś, ale jak widze ktoś też myśli jak ja, a problem masz w głowie a nie w wyglądzie