Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z uk

Bardzo bym chciała mieszkać w polsce

Polecane posty

Gość dziewczyna z uk

tylko mieć kupe kasy żeby sobie normalnie można na różne rzeczy pozwolić :O myślę że to piękny kraj ...

Gość christaniaaaaaa
jak jest w uk?

Gość dziewczyna z uk
do dupy wg mnie.. niby wszystkim się podoba,a ja się męczę :O

Gość a ja jestem w UK
5 lat, jestesmy z mezem naprawde zadowoleni

Gość dziewczyna z uk
ja też 5 lat, chyba nigdy się nie przestawię

Gość dziewczyna z uk
wszystko jest takie hmm inne .. nie wiem jak to powiedzieć..niby się czuję jak u siebie, przyzwyczaiłam się, ale nie pasuje mi no..

tez mieszkam w UK i mimo tego ze juz sie zaklimatyzowalam i tak dalej bardzo bym chciala wrocic do Polski...trzyma mnie tutaj tylko praca, mam znajomych ale to nie to samo co znajomi z Polski....tesknota za rodzina mnie dobija...i tak sobie tu zyje i sie mecze ale niestety Polska nie daje mi warunkow na normalne zycie...nie mozna przeciez cale zycie ciagnac kase od rodzicow...ciesze sie tylko ze mam przy sobie ukochana osobe i dzieki niej jest mi lzej...

Gość wyslij wypowiedz
No wlasnie, tym ktorzy maja tu kogos jest latwiej. Ja sie tez mecze, jakos trudno spotkac kogos fajnego, nieprzegietego. Mi sie marzy taka normalna dziewczyna z Polski, ale tu trudno o taka :)

pozatym powiem szczerze, ze boje sie tutaj zawierac jakies blizsze znajomosci, ludzie tutaj sa zawistni, zazdrosni, byle tylko miec dla siebie, dbaja tylko o swoj tylek, ciagle chca pozyczac kase a czesto sie zdarza ze nie oddaja, dlatego nie pozyczam i nie szukam tutaj blizszych znajomosci...brakuje mi plot z przyjaciolkami, wspolnych wypadow do pubu czy dykoteki, ognisk nad jeziorem :( tutaj nie mam z kim nawet porozmawiactak od serca :( nie chce sie tutaj nikomu zwierzac bo ludzie to wykorzystuja...nie ufam tutaj nikomu...

Gość taka sobie z newcastle
ja juz 11 lat i codziennie mysle o powrocie, tylko maz nie chce, nawet sie juz zastanawiam nad rozwodem z tego powodu

Gość TO PO CO SIE MECZYCIE
Ja bylam 5 lat i mialam serdecznie dosc tej calej zakichanej Agnlii, wrocilam do Polski, zarabiam nieduzo bo 1800 zl, ale zyje sobie spokojnie, mam blisko rodzine, przyjaciol, jest super. A wy tam gnijecie, daleko od tego wszystkiego. Ludzie nie zyja wiecznie, po co tam sie tak meczyc, dlaczego nie wracacie?? Duma was tam trzyma czy co, bo juz nie rozumiem

mnie tutaj trzyma tylko praca... pewno mnie teraz napiszesz ze dla chcacych pracowac praca zawsze sie znajdzie ale niestety....ja szukalam wszedzie i nic...dlatego wyjechalam.....

TO PO CO SIE MECZYCIE Ja bylam 5 lat i mialam serdecznie dosc tej calej zakichanej Agnlii, wrocilam do Polski, zarabiam nieduzo bo 1800 zl, ale zyje sobie spokojnie, mam blisko rodzine, przyjaciol, jest super. A wy tam gnijecie, daleko od tego wszystkiego. Ludzie nie zyja wiecznie, po co tam sie tak meczyc, dlaczego nie wracacie?? Duma was tam trzyma czy co, bo juz nie rozumiem chcę jeszcze zarobić trochę funtów, aby mieć na start w Polsce i też wracam. na euro już powinienem być. ;)

Gość US
Polska gora;)

Gość 0101
wiekszosc ludzi nie nadaje sie na emigrantow, a slowianie ze swoa sentymentalno-romantyczna natura tym bardziej dwoch znajomych (kazdy osobno) wrocilo do kraju po ok 20 latach na emogracji w USA

ja mieszkam w Angli ponad 5 lat,jak narazie nie mam zamiaru wracac.zalozylam tu rodzine,mam mieszkanie,stala prace,stac mnie na to i owo,nie nazekam.fakt,tesknota za rodzina jest,jednak czy bede miala w Polsce to,co mam tu?nie wydaje mi sie.ja rowniez wyjechalam,bo przez bardzo dlugi czas nie moglam znalezc pracy,majac 26lat mieszkalam z babcia w kawalerce i nie bylo widokow na poprawe sytuacji...