Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka#$

O co może chodzić rodzicom?

Polecane posty

Gość Malutka#$

W skrócie powiem tak,mam 14lat nigdy nie sprawiałam wienkszych kłopotów,uczę się też dobrze.Od paru tygodni spotykam się z 18 letnim chłopakiem ,wczoraj przedstawiłam go rodzicom .Po jego wyjściu dostałam zakaz spotykania się z Przemkiem .Powiedzieli ,że jest za stary a na zwionski mam czas,później podsłuchałam rozmowe mamy z tatom i on powiedział coś ,że boi się ,że nasz zwionzek nie bendzie czysto platoniczny i ,że on na pewno chce mnie wykorzystać.I tu mam pytanie do was,o co chodzi z tym platonicznym zwionzkiem bo nie rozumiem ?Tu chodzi o jakieś dotykanie? Zdarza się,że Przemuś włoży mi rękę pod stanik ale mówi ,że tak wszystkie pary robiom.co mam zrobić żeby rodzice przestali się go czepiac i pozwolili nam spotykać?

Gość rodzice sie boja
ze ten chlopak cie wiedzie i pojdzies z nim do lozka a na to jestes zdecydowanie za młoda. starsi chlopcy maja inne potrzeby niz twoi rówieśnicy

Gość Malutka#$
Ale my nie zamierzamy iść do łóżka , a tak poza tym nie mam jeszcze nawet okresu wienc nie zaszłabym w ciąże

Gość rodzice sie boja
tak mowisz ale jestes mlodziutka i głupiutka jak bedzie kazał udowodnic ci milosc to pewnie zgodzisz sie na sex a to bedzie juz wykorzystanie ciebie ,poza tym sex z osoba ponizej 15roku zycia jest karalny powiedz rodzicom ze nie pojdziesz z nim do lozka i zeby sie nie martwili, spotykajcie sie najlepiej u coebie zeby rodzice sie o ciebie nie martwili

Gość Malutka#$
Tylko moich rodziców nie ma bardzo często w domu więc na pewno się nie zgodzom żeby on przychodził kiedy ich nie ma,a wczoraj powiedzieli,że ma całkowity zakaz kontaktu z nim :( jak jeszcze mogłabym ich przekonać ,że się kochamy

Gość rodzice sie boja
to nie miłość a zauroczenie . udowodnisz to rodzicom przez dalsza dobra naukę, dobre stopnie w szkole,nie wagaruj wtedy zobacza ze jestes odpowiedzialna i mimo tego ze masz chlopaka nie zaniedbujesz szkoły