Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawna forumowiczka234

czy sa na kafe NADWISLANKA, K***, ONE WISH

Polecane posty

czy sa na kafe NADWISLANKA, K***, ONE WISH te dziewczyny jedynie zapamiętałam pisałam kiedyś z Wami na temcie "Clostilbegyt i bromegron moze się udać" ciekawa jestem co u Was słychac , czy doczekałyscie się dzieciaczków? jesli macie ochotę to napiszcie śle pozdrowienia

Gość tez pisałam na tym temacie
k** jest w 9 miesiącu i za kilka dni wykluje jej sie synek :D Sorki K** ale musiałam bom taka z Ciebie dumna jakbym to ja miała urodzić :* :D:D

Gość nie ma ich
ale jestem ja :classic_cool:

to wyżej to podszyw (swoją droga dzieci o tej porze powinny spac, bo nie sądzę ze któraś z matek, czy ciężarnych zniza sie do takiego poziomu!) co do k***- ogromne gratulacje ciesze się razem z nią1 ja w tej chwili jestem w 8 m-cu i tez niedługo zostanę mamą po raz drugi :) pozdrawiam wszystkie z tego topiku....bo na nim zaczynałam i dlatego tak mi utkwił1

ja również w 8 :) A zdradzisz jaki miałaś nick czy chcesz to zatrzymać w tajemnicy? To był mój 1 temat na kafeterii, kiedy to było.

teraz doczytałam i wydaje mi sie że ta inf. o K*** tez jest podszywem no cóż jak wpsomniane w temacie dziewczyny pod swoimi nickami na czarno zechcą cos napisac to będzie fajnie a tym co się nudzi proponuję zajac się czymś czym mozecie zabłysnac....bo takimi wpisami tylko się pogrążacie ! ŻENUJACE SA TE PODSZYWY

nie jest podszywam. K** czasem pisze na kafeterii ale ma inny nick :) Jak chcesz to podaj jakieś namiary na siebie to się do Ciebie odezwę na gg lub maila bo nie chcę tutaj. Sama widzisz jak to wygląda :-o

moje gg 4701612 zaraz kończę ale jak "prawdziwa forumowiczka" ma ochotę napisac co u niej po latach w "naszym temacie" sie wydarzyło to chetnie sie dowiem...zaglądne tam i odpisze co u mnie...ale domyślam sie ze zarzucą mnie m.in. nienormalne posty więc bedę odszukiwać tych własciwych ;)...mam nadzieję ze się domysle co jest prawdą a co nie :)

Gość deryy
nadwiślanka adoptowała synka:)czytałam gdzieś kiedyś na kafeteri pisała:)